• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım
olsun arabada yatırım sonuçta para yine birikir.
çok teşekkür ederirm
bu ay kasko sigorta öteki arabanın mtv si derken çok masraf oldu. mart ayında tekrar başlarız inşallah birikime

Hakkında hayırlısı olsun cnm

sadevehuzurlu sadevehuzurlu cnm Allah yar ve yardımcisi olsun insallah.

Kızlar benim de 185 tl zulamda var. 100 tlsini kuaföre ayırdım. 85 t kalıyor. Üzerini biriktirip 50 dolar alıcam Şubat'ta ya da tl kumbarasına gidecek.

Rabbim iyi insanlarla karşılaşacağı yeri nasip etsin İnşallah canım.

Allah hayırlı bir yere gitmeyi nasip etsin canım..

Kızlar Allah razı olsun çok korkuyordum kötü bir yer ve kısa dönem gelir diye
Kardeşim sağlıkçı, şükürler olsun Samsun çıktı, uzun dönem asteğmen:) acemilikten sonra asker hastanesinde normal işini yapacak maaşlı

Çok şükür Rabbim tüm askerlerimizi, askere gidecek kardeşlerimizi koru!

çok teşekkür ederirm
bu ay kasko sigorta öteki arabanın mtv si derken çok masraf oldu. mart ayında tekrar başlarız inşallah birikime

rabbim kazasız belasız hayırla kullanmayı nasip eylesin inşallah

kızlar 0,50 lik pet şişeye kumbara yaptım dün 20+20 attım kağıt paraları
işyerinde çekmecemde kilitli saklıcam evden daha güvenli aklım kalmaz :D
h.sonu da k.v me verdiğim 100 tl yi alır kumbaraya atarım diye düşünüyorum

teşekkür ederim :) inşallah

ufak bir şişeyle başladım ama en azından bende yapabilirim düşüncesi oluşur dolar büyüğüne aktarırım :))

Benim kağıt kumbaramı görsen devasa. Bir dahakini ben de daha küçük ebatlarda tutacağım. Biriktikçe zevk almaya başlayacaksın :)

Benim kağıt kumbaramı görsen devasa. Bir dahakini ben de daha küçük ebatlarda tutacağım. Biriktikçe zevk almaya başlayacaksın :)

resim paylaşmışmıydın hatırlamıyorum ama müsait olursan görmek isterim :)

kumbaraya attıkça atasım geliyor cebimdeki yeter yemem içmem diyorum çokta katıyım kendime :KK70:

ayrıca bugün 10 tl daha attım :KK49:

Canim zor doluyo ama inan acmasi saymasi cok zevkli
İlk kumbara devasaydi bizim nasil tat vermisti uzun olmustu sıkılmistik ama sevinmistikde
2.kumbara 1.5lt o cok keyf vermedi bize 3ayda doldu
3.kumbara yine buyuk ya bi ay belirledik ve hırs yaptik.

Buyuk kumbaralari seviyoruz

Canim zor doluyo ama inan acmasi saymasi cok zevkli
İlk kumbara devasaydi bizim nasil tat vermisti uzun olmustu sıkılmistik ama sevinmistikde
2.kumbara 1.5lt o cok keyf vermedi bize 3ayda doldu
3.kumbara yine buyuk ya bi ay belirledik ve hırs yaptik.

Buyuk kumbaralari seviyoruz

Eylül gibi açmayı planlıyoruz biz de canım. Çok sağol senin kumbarandan etkilenip biriktirmeye başlamıştık, şu an ne kadar var bilmiyorum ama o kumbara olmasaydı o paralar nereye gittiği belli olmadan elimizden gidecekti.

Güzel günlerde kullanalım hepimiz.

Eylül gibi açmayı planlıyoruz biz de canım. Çok sağol senin kumbarandan etkilenip biriktirmeye başlamıştık, şu an ne kadar var bilmiyorum ama o kumbara olmasaydı o paralar nereye gittiği belli olmadan elimizden gidecekti.

Güzel günlerde kullanalım hepimiz.
Amin cnm
Aynen bizde oyleyiz her ay rahat 1000-1500tl atabiliyoruz cok sukur
Biriktirme fikri olmasa hep heba ediyomusuz demek diyorum
Gerci gecen ocak ayinda bitti bizim borcumuz o para oraya gidiyodu krediye.

Bence paranin degerini kiymetini bildikce bereketleniyo.

Kızlar bu aralar cok acayip sinaniyorum :)
Annemle kuran icin tatli,ayran,plastik tabak falan almaya gittik
Annem lcw girelim dedi
Onada pantolon buldum 2tane
1tanesi 19.90
Digeri 29.90 ikisinide aldi.
Ben hic bisi almadim
Gecen 19,90almistim bi tane

Ya cevremdekiler benle gitmek istiyolar ben buluyorum baya karistirip hem ucuzunu guzelini ama nefsimede hakim olmaya calisiyorum

Bi kase gordum kollari deri 129tlden 59tl dusmus denedim giydim 34bedeni cuk oturdu baktim baktim geri biraktim
Cunku 5tane kabanim 2tane deri ceketim 3tane trenckotum var :KK43:
Eskitmeden aliyorum musriflik oluyo ama eskimiyo ya millet nasil eskitiyo ,yirtiyo ben anlamiyorum.

11senelik ayakkabim var sıkda giyiyorum bi yerinemi bisi olmaz tas gibi :)

Zaten bi dolap ancak kabanlarimi aliyo
Uff ya kimse beni magzaya falan cagirmasin diye yazicam alnima

Ben bu ay başı bime gittim
Havlu kağıt
Islak mendil
Çikolatalı gofret
Sirke
3ü 1 arada
Bimin kakaolu gofretinden
Şerbet
Muratbeyin burgu peyniri ve sürmeli peynirinden Aldım
Başka marketlerden de çamaşır deterjanı bakliyat bulgur makarna vb gibi aldım
Aktardan da doğal sabunlardan bitki çaylarından limon tuzu ( bulaşık makinesi için ) karbonat ( bu da bulaşık makinesi ve diğer temizlikler için ) aldım
Kuruyemişlerimi de aldım
Kahvaltılığımı da itimattan yaptım
Bir ay yetecek kadar aldım hepsinden
Baştan çok para verdim ama hem gözüm doydu aldıklarımı yerleştirirken
Hem de sık sık markete gitme durumu olmadı çünkü her gittiğimde mutlaka başka şeyler de alıyordum fazladan
Meyve sebze için haftalık marketten alışveriş yapıyorum pazarın kurulduğu gün halk indiriminden
Yoğurdumuzu kendim yapıyorum
Ekmek pek tüketmiyoruz
Pastaya çok düşkünüm ama kalitesiz pastaları yiyemiyorum , alma dediğim halde oğlum çok seviyor diye eşim ara ara alıyordu , son bir kaç aydır ayda bir kez en kaliteli yerde gidip yiyoruz 50 tl bırakıyoruz ama hem zevk alarak yiyorum hem kaliteli yiyorum hem böyle daha az para gidiyor , fazlası hem keseye hem bedene zarar zaten

Buzluktan bir şey çıkardığımda buzdolabında çözdürüyorum böylelikle onun soğukluğu daha az enerji harcamasını sağlıyor , pişen yemeği de soğuduktan sonra koyuyorum dolaba

kızlar aylık mutfak deterjan pazar vs alışverişiniz ne kadar oluyor

Bu ay kapsamlı bir alışveriş yaptık eşimle(15 ocakta)
Sebze, meyve, toz şeker, çay, sıvıyağ, salça, deterjan, makarna, şehriye, peynir çeşitleri, zeytin, yumurta, süt, balık ve daha bisürü şey 340 tl tuttu

Ama bu haftasonu tekrar peynir ve bikaç sebze lazım, bitti çünkü

Back