Bak 2 cocuk var ev kira mama bez kreş var gelir 7bin 3 bin koyuyoruz. Sende ona göre yap hesabını cocuk olmadan bişeyler yapın sonra Or olurİyi günler. Evlisiniz çocuğunuz yok kiradasiniz diyelim. 750 kira bu arada. Eve giren para 9 10 bin civarı siz olsanız ne kadarini birikime ayırirsinız? Ev almak için.
Biz mi parayı yönetmeyi bilemiyoruz. İhtiyaçlarımiz mi fazla. Şöyle bıkac yil dişimizi sıkıp biraz fazla para koysak kenara diyorum sonra çocuk vs olursa masraf artar zor olur diye.
B
Bak 2 cocuk var ev kira mama bez kreş var gelir 7bin 3 bin koyuyoruz. Sende ona göre yap hesabını cocuk olmadan bişeyler yapın sonra Or olur
Canım bulunduğum yer küçük Bi il kira 600 şimdilik cocukların masrafı aylık 1500 kalanda bize işte bazen tabi bu miktar 2000 e düşüyorÇok güzel bir birikim o yüzden “şaşırdım”ifadesi bıraktım. O kadar masrafla, hayatınızdan kısmadan ayırmak büyük başarı.
Canım bulunduğum yer küçük Bi il kira 600 şimdilik cocukların masrafı aylık 1500 kalanda bize işte bazen tabi bu miktar 2000 e düşüyorçünkü keyfi isteklerimiz için ayrı para koyuyoruz gezmek yemek için
Ben olsam 750 kiraİyi günler. Evlisiniz çocuğunuz yok kiradasiniz diyelim. 750 kira bu arada. Eve giren para 9 10 bin civarı siz olsanız ne kadarini birikime ayırirsinız? Ev almak için.
Biz mi parayı yönetmeyi bilemiyoruz. İhtiyaçlarımiz mi fazla. Şöyle bıkac yil dişimizi sıkıp biraz fazla para koysak kenara diyorum sonra çocuk vs olursa masraf artar zor olur diye.
Sorunuza cevap vereyim, bizim de hemen hemen aynı miktar para giriyor evimize. Kira da uygun. Yeni bebeğimiz oldu. Bir maaş kredi dahil harcanıyor, diğerini biriktiriyoruz.İyi günler. Evlisiniz çocuğunuz yok kiradasiniz diyelim. 750 kira bu arada. Eve giren para 9 10 bin civarı siz olsanız ne kadarini birikime ayırirsinız? Ev almak için.
Ben olsam 750 kira
1000 bütün faturalar
1000 tl mutfak
1000 tl harçlık
Araç varsa 250 tl yakıt deyip
6000 tl yi birikime ayırırdım
Evim kira değil250 yakit ne güzel:)
Biz günde çok fazla yol yapıyoruz ankaradayiz
Yakıt aylık.1000
Evim kira değil
Her yer aşağı yukarı yürüme mesafesinde olan bir ilçedeyim
Her yere araçla gidiyorum çalıştığım için vaktim kısıtlı o yüzden
Aylık benzin param 100 tl
Yapacak birşey yokOffff suoerrrr
Biz sabah evden çik oglumu babaanneye bırak oradan ise git akşam çıkınca al oradan eve gel (eşim yeni iş değiştirdi bundan önce evden çık oğlumu bırak eşimi bırak ise git dönüşte oğlumu al eşimi al eve geç)
Oyyyyy bi de ankara
Şimdiki eşi eve yakın ama ters istikamet bi araba daha alacağız sanırım double benzin masrafı:)