Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay pardon ya fark etmedim
Sitede de reklam cikincaay pardon ya fark etmedim
Ben pazardan aliyorum. Su an 5 tl, hatta yedek aldim bir ara, sirasini bekliyor. Marketlerde de var, onlar lisansli. Bazi marketlerde 10 tl, bazilarinda 15 tl.
teşekkür ederim. İnsallah.
Birmilyoncu gibi bir yerden aldım, küçükler 2 lira idi. Hemen dolar bu dedim, büyüklerden 7,5 tl ye aldım: )
Ben kutulara, kavanozlara yada kullanmadığım cüzdanıma koyuyordum ama mutlaka alıyordum içinden. Bereketi de kaçıyordu.
Açılmayan iyi oldu.
İyi yapmışsınızBugun pazarda dev boyunu da gordum. 7.5 tl, buyuk boy halen 5 tl. Bir buyuk boy daha aldim, attim yedege...
Bereketli olsun...İyi yapmışsınız
Ben de testi şeklinde almıştım 15 TL ye. Ramazandan beri biriktiriyorum ama ara ara atıyorum
nasıl yani kabukla sirke tarif istiyorumHayirli gunlerimiz olsun.
"Musriflikten kurtulmanin tek caresi, masraflari kisarak kendi kendinize borc vermektir. " (Socrates)
Pazar gunu markette bir hanim,sepetin yarisini deterjanla doldurmustu.
Almadigim bir cok urun.
Camasir ve bulasik haricinde bir cok isi bazen kendi yaptigim, bazen de ucuz buldukca stokladigim beyaz sirkeyle hallediyorum.
Ozellikle portakal ve limon kabuklarindan yaptigim sirkeyi tavsiye ederim. Kokusu da cok hos oluyor.
Portakal ve limon kabuklarini bir kavonozun 1/3 u kadarina dolduruyorum. Uzerine mayalik yarim fincan beyaz sirke, bir tatli kasigi toz seker ve su koyuyorum. Sarip sarmalayip, karanlik bir kosede bekletiyorum. Ara sira ters yuz ediyorum. Kabuklar 3-4 hafta sonra dibe cokuyor. Sonra da bir tulbentten suzup, bir kismini puskurtmeli bir kaba, bir kismini siselere dolduruyorum. Tezgah, ocak, gunluk dus kabin ic dis silme, lavobo, klozetin dis temizligi, yer silmede kullaniyorum. Ayni sekilde elma kabuklariyla da yapiyorum. Dogal dezenfektan, yag ve kirec cozucu oluyor.nasıl yani kabukla sirke tarif istiyorum
ben acil
süper bir deneyeyim bakalımPortakal ve limon kabuklarini bir kavonozun 1/3 u kadarina dolduruyorum. Uzerine mayalik yarim fincan beyaz sirke, bir tatli kasigi toz seker ve su koyuyorum. Sarip sarmalayip, karanlik bir kosede bekletiyorum. Ara sira ters yuz ediyorum. Kabuklar 3-4 hafta sonra dibe cokuyor. Sonra da bir tulbentten suzup, bir kismini puskurtmeli bir kaba, bir kismini siselere dolduruyorum. Tezgah, ocak, gunluk dus kabin ic dis silme, lavobo, klozetin dis temizligi, yer silmede kullaniyorum. Ayni sekilde elma kabuklariyla da yapiyorum. Dogal dezenfektan, yag ve kirec cozucu oluyor.
Deterjanlardan muthis tasarruf oluyor, hem de kimyasal kullanim minumuma iniyor. Hem sagliga, hem cevreye, hem de cebimize fayda...süper bir deneyeyim bakalım
En kısa zaman da denemek istiyorum bende.Portakal ve limon kabuklarini bir kavonozun 1/3 u kadarina dolduruyorum. Uzerine mayalik yarim fincan beyaz sirke, bir tatli kasigi toz seker ve su koyuyorum. Sarip sarmalayip, karanlik bir kosede bekletiyorum. Ara sira ters yuz ediyorum. Kabuklar 3-4 hafta sonra dibe cokuyor. Sonra da bir tulbentten suzup, bir kismini puskurtmeli bir kaba, bir kismini siselere dolduruyorum. Tezgah, ocak, gunluk dus kabin ic dis silme, lavobo, klozetin dis temizligi, yer silmede kullaniyorum. Ayni sekilde elma kabuklariyla da yapiyorum. Dogal dezenfektan, yag ve kirec cozucu oluyor.
Beyaz sirke, elma sirkesi veya herhangi bir sirke...En kısa zaman da denemek istiyorum bende.
Mayalık dediğiniz normal beyaz sirke mi oluyor?
Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor.Hem yarinki misafirlerime, hem dondurucuya atmalik kurabiyeler...Sutun uzerinden koca bir kase kaymak almistim. Baktim bitiremeyecegiz, onu da kurabiye hamuruna kattim, degerlendirmis oldum...Eki Görüntüle 2561428 Eki Görüntüle 2561429
Ben de boyle emek verilmese cop olacak malzemeleri degerlendirince, cok mutlu oluyorum.Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor.