- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Hep sunu savunuyorum; israftan vazgectigimiz gun, dunyada ac insan kalmayacak.Günaydın.
Hayrınız kabul olsun, epey birsey almışsınız ne güzel, Allah sizlere daha çok versin.
Yeni evlendiğimizde eşimle çok borcumuz vardı, 5-6 senede anca ödeyebildik. Sonra çocuk istedik olmadı, tedaviler tüp bebek denemeleri derken bir araba parası harcadık. Bize maddi anlamda destek olan aile büyüklerimizde yoktu maalesef.Sizin çocuklarınıza ve etrafınıza desteğinizi çok takdir ediyorum gerçekten.
Bende de 2 çocuk olunca ev işlerine çok yetişemiyorum. Ayda bir tam gün bir abla geliyor, dünya iyisi çok seviyorum onu.
Astımı var ama ona rağmen çalışıyor. Elimden geldiğince sırf saflığı İçin organik deterjanlar alıyorum. Onu etkilemesin diye.
Kendimiz kadar başkalarını da düşünmek zorundayız.
Heves ettim sunu aldim, heves ettim bu rengini de aldim. Olmamali bence...Varsa paramiz, gercekten ihtiyacin da yoksa, caba gosteren, kanaatkar bir ihtiyac sahibine alalim. Biz huzurlu, onlar mutlu.
Torunum bile dunya gorusumuzu cozmus. Heves ettiklerini hic istemez bizden. Ayakkabilarim kuculdu, coraplarim eskidi der. Insallah bir seyler kapar da, musrif ve bencil bir yetiskin olmaz...
Bana gelen hanim da astim hastasi, ben de onu rahatsiz etmeyecek urunler alirim. O da iyi niyetimizi asla suistimal etmez. Aldigi her kurusun hakkini verir. Kardesim gibi oldu, Allah razi olsun.
Allah evlatlariniza saglikli, huzurlu bir omur nasip etsin.
Son düzenleme: