- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Evet, herkes hesabini bilsin.ben yıl başında açacağım bu arda 170 tl oğluma vermiştim istedim versin değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, herkes hesabini bilsin.ben yıl başında açacağım bu arda 170 tl oğluma vermiştim istedim versin değilmi
değilmi ya ama hep o veriyor zaten eşim ancak faturaları ödüyorEvet, herkes hesabini bilsin.
Masallah size. Birikimleriniz bol olsun, bereketli olsun...Merhabalar 2 çocuk olunca yazamıyorum pek ama okumaya çalışıyorum.
Büyük oğlumun okul ara tatilde o da evde olunca 2 tane çocukla zaman su gibi akıyor.
Bu ay 2 çeyrek alabildim, Allah bereketini versin.
2 tane daha alıp 4 çeyrekle kasım ayını kapatmayı düşünüyorum insallah bakalım.
Amin sağolun hepimizinMasallah size. Birikimleriniz bol olsun, bereketli olsun...
Ben her ay açtığım için çok birikmiyor maalesef.Kumbarasi olan hanimlar, actigimizda foto paylasalim. Hem bize, hem yeni baslayanlara, baslamayi dusunenlere motivasyon olur...
Olsun, ne kadar biriktiyse..Ben her ay açtığım için çok birikmiyor maalesef.
Tamam o zaman :)Olsun, ne kadar biriktiyse..
Topiginize yeni denk geldim, güzel paylasimlariniz var takipteyim.Bir de 5, 10, 25 krs attigim kucuk bir kumbara var. Onu da torunum bir oyuncak isteyince katki olsun diye biriktiriyorum. Dogum gununde aciyoruz, uzerine dedeler, anne, baba da katiyor, istedigi oyuncagi aliyoruz. Dedeler kiyamayip cok aliyorlardi, simdi dogum gununde herkes el birligi ile tek oyuncak aliyor.
Bu sekilde sabretmeyi, beklemeyi, biriktirmeyi ogreniyor. Insallah gelisimine katkisi olur.
Hosgeldiniz, her zaman gelin. Musait oldugunuz da siz de birikim hikayelerinizden, hedeflerinizden bahsedin.Topiginize yeni denk geldim, güzel paylasimlariniz var takipteyim.
Ben de cocuklarin dogum günü hediyeleri icin kumbara yapayim bu fikri cok begendim tesekkürler.
Benim kumbaram yok. Ama yapabilirimKumbarasi olan hanimlar, actigimizda foto paylasalim. Hem bize, hem yeni baslayanlara, baslamayi dusunenlere motivasyon olur...
Ne guzel olur, pazarlarda acilmayan teneke kumbaralar 5 tl. Marketlerde genelde lisansli olanlar var, onlar da 10-15 tl oluyor. Ben pazardan denk gelince aliyorum, bir kosede sirasini bekliyor.Benim kumbaram yok. Ama yapabilirim
Tesekkurler fikir icin. Ben evde kullanilmayan birsey icinde birikim yapmayi tercih edebilirim. Bir bakinayim.Ne guzel olur, pazarlarda acilmayan teneke kumbaralar 5 tl. Marketlerde genelde lisansli olanlar var, onlar da 10-15 tl oluyor. Ben pazardan denk gelince aliyorum, bir kosede sirasini bekliyor.
Günaydın.Herkese mutlu haftalar.
Bugun temizlik gunu.
15 gunde bir, yarim gun gelen bir hanim var.
Allah ondan razi olsun, zor gunlerimde hep destekcim.
Aldigi son kurusa kadar helal olsun.
Kizini okutmak icin saglik sorunlarina ragmen calisiyor.
Universite ogrencisi kizi da tatillerde geldiginde annesiyle birlikte temizlige gidiyor. Anali kizli masallah...
Tum emekcilere saygi ve sevgiler...❤