birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Canım evde yapılan yoğurtun dayanma süresi dolapta bile olsa bir hafta on günü geçmez. Gerçi biz haftalık yapıyoruz. Her pazar sütümüz geliyor ve yoğurt yapıyorum, cumartesi gününe de bitmiş oluyor. Ev yoğurdunu markette satılanlar gibi düşünme. onlar katkı maddeli olduğundan daha uzun süre dayanabiliyor. Az az yap taze taze yiyin bence.Tabi karar senin ben naçizane fikrimi söyleyeyim dedim.

Gunaydin hanimlar..
Bugun ay sonu yaklasiyo ee hesap zamani geliyo kabaca bi hesap bakim ay sonu tahmini ne kaliyo bnaaa
Paracikkklarrrr paraciklarrrr
Ben de bu hafta sonu şubat ayı bilançosunu çıkaracağım. Şu an elimdekilerden başka geleceğini düşündüğüm paralar da var. Bakalım bu ay ne koyabildik kenarıya...

Kizlar gram fiyati kaç :)ya artikkk almam lazimmm para gidicek kızlar ben engel olamıyor dün parfüm aldım emostion Turkuaz renginde 27 liraydi güzel kokusu denemeniz tavsiye ederim uçuyor ama 3 saat kadar dayanıyor bide Adidas in mor dedoderatini aldım oda süper kokuyodu tavsiye ederim 7 liraydi top.34 lira verdim bunlar bana bir aydan fazla gider idare kullanmalıyım hep avon dan alırdım artık almiy cam böyle kızlar ama iki gram için 250 lira ayırdım gidip alsam mi bugün kararsizim yoksa parayi sakladim ona dokunmuycm 250 ist.gidiom die harçlık aldım içinden bir hafta kalıcam gezeriz annemle onlara para konusunda yük olmayayım anneme bişeyler alıp ismarliycam bide ayakkabı almam laxim burada beğenmedim ist.bakicam böyle kızlar ...ama birikimim olmuyor bu ara malesef

Aldigin parfumler guzelmus canim
Para harciyosan bncede al canim gram altin

Himm hic cocugum olmadigi icin bilmiyodum. Onlarinda numaralari var demk.. Keske olsada alsammm
Keşke bende alsam ama almak içimden gelmiyor aslında olsa bayila bayila herseyin en güzelini almaya çalışırım esimde çok istiyor olacak olacak Allahın izniyle insssss sizinde bizimde ins pozitif olalım ins birbirimize hamile haberini vermek nasip olur burdan ❤

Ben bugün dışardaydım İzmirde hava güzel olunca durulmuyor içeride valla. Gezme yeme derken 25 lira harcadım ama hala alışveriş, kıyafet, ayakkabı bakmıyorum iradeliyim :)
Geçen kumbaradaki parayla bi tane gram almıştım kızlar. Bugün 15 lira daha ekledim baktım 70 liram olmuş çok mutluyum :))) haftaiçi çok az harcadığım için güzel artırdım. O 70i de 115e tamamlayıp bi gram daha alıcam inşallah. Kendini tutunca, hesap yapınca ve paranı takip edince gerçekten oluyormuş.

Hanimlarrrrrrr
Hesap yaptm bugun 200 tl bu ay kalanbkalim maas yatana kdar ustune koyabilcekmiyim bi 50 daha atabilsem keske..
Ben de elimde kalan 300 liranın 2 hafta içinde en fazla 200ünü harcayarak gelecek aya 100 aktarmak istiyorum. İnşallah başarırız. Allahtan şubat 29 çekiyor maaş 2 gün daha erken yatacak

Ben de elimde kalan 300 liranın 2 hafta içinde en fazla 200ünü harcayarak gelecek aya 100 aktarmak istiyorum. İnşallah başarırız. Allahtan şubat 29 çekiyor maaş 2 gün daha erken yatacak
Evt ya nyseki 29 cekiyo
Bnce haftalik 50 ayirsan 50 ile idare etsen 200 atarsin kenara

Merhaba kizlarrrr
Bu ay ki birikimim yastik altimi acikliyorummmm
Ay basinda maasini alinca kenara attigim 300 tl
Vee ay sonu bana kalan 200 tl
Toplam =500 tl
Kendi rekorumu kirdimmm
Altını takip et... Olmadı dövize yonel... Ben dun dolar aldıktan sonra birden 3 liraya çıktı dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…