Himm hic cocugum olmadigi icin bilmiyodum.Her bez her bebeğe uymuyor
Bezi stok yapmayın
Doğduktan sonra da ilk zamanlar sürekli bir üst numaraya geçildiği için yine yapmayın bence
Ben de bu hafta sonu şubat ayı bilançosunu çıkaracağım. Şu an elimdekilerden başka geleceğini düşündüğüm paralar da var. Bakalım bu ay ne koyabildik kenarıya...Gunaydin hanimlar..
Bugun ay sonu yaklasiyo ee hesap zamani geliyo kabaca bi hesap bakim ay sonu tahmini ne kaliyo bnaaa
Paracikkklarrrr paraciklarrrr
Aldigin parfumler guzelmus canimKizlar gram fiyati kaç :)ya artikkk almam lazimmm para gidicek kızlar ben engel olamıyor dün parfüm aldım emostion Turkuaz renginde 27 liraydi güzel kokusu denemeniz tavsiye ederim uçuyor ama 3 saat kadar dayanıyor bide Adidas in mor dedoderatini aldım oda süper kokuyodu tavsiye ederim 7 liraydi top.34 lira verdim bunlar bana bir aydan fazla gider idare kullanmalıyım hep avon dan alırdım artık almiy cam böyle kızlar ama iki gram için 250 lira ayırdım gidip alsam mi bugün kararsizim yoksa parayi sakladim ona dokunmuycm 250 ist.gidiom die harçlık aldım içinden bir hafta kalıcam gezeriz annemle onlara para konusunda yük olmayayım anneme bişeyler alıp ismarliycam bide ayakkabı almam laxim burada beğenmedim ist.bakicam böyle kızlar ...ama birikimim olmuyor bu ara malesef
Keşke bende alsam ama almak içimden gelmiyor aslında olsa bayila bayila herseyin en güzelini almaya çalışırım esimde çok istiyor olacak olacak Allahın izniyle insssss sizinde bizimde ins pozitif olalım ins birbirimize hamile haberini vermek nasip olur burdan ❤Himm hic cocugum olmadigi icin bilmiyodum.Onlarinda numaralari var demk.. Keske olsada alsammm
Ay insallah canimmKeşke bende alsam ama almak içimden gelmiyor aslında olsa bayila bayila herseyin en güzelini almaya çalışırım esimde çok istiyor olacak olacak Allahın izniyle insssss sizinde bizimde ins pozitif olalım ins birbirimize hamile haberini vermek nasip olur burdan ❤
Ben de elimde kalan 300 liranın 2 hafta içinde en fazla 200ünü harcayarak gelecek aya 100 aktarmak istiyorum. İnşallah başarırız. Allahtan şubat 29 çekiyor maaş 2 gün daha erken yatacakHanimlarrrrrrr
Hesap yaptm bugun 200 tl bu ay kalanbkalim maas yatana kdar ustune koyabilcekmiyim bi 50 daha atabilsem keske..
Evt ya nyseki 29 cekiyoBen de elimde kalan 300 liranın 2 hafta içinde en fazla 200ünü harcayarak gelecek aya 100 aktarmak istiyorum. İnşallah başarırız. Allahtan şubat 29 çekiyor maaş 2 gün daha erken yatacak
İnşallah yapabilirim. İş çıkışı arkadaşlar çok takılmak istiyorlar ve para biriktirme gibi bi düşünceleri de yok hiç. Nasıl atlatırım bilemiyorumEvt ya nyseki 29 cekiyo
Bnce haftalik 50 ayirsan 50 ile idare etsen 200 atarsin kenara
Altını takip et... Olmadı dövize yonel... Ben dun dolar aldıktan sonra birden 3 liraya çıktı dolarMerhaba kizlarrrr
Bu ay ki birikimim yastik altimi acikliyorummmm
Ay basinda maasini alinca kenara attigim 300 tl
Vee ay sonu bana kalan 200 tl
Toplam =500 tl
Kendi rekorumu kirdimmm
Altini evt takip ediyom dussun alcam kesinAltını takip et... Olmadı dövize yonel... Ben dun dolar aldıktan sonra birden 3 liraya çıktı dolar
OH OH Allah daha çok versinMerhaba kizlarrrr
Toplam =500 tl
Kendi rekorumu kirdimmm
Çok iyi bereketli olsunMerhaba kizlarrrr
Toplam =500 tl
Kendi rekorumu kirdimmm