- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 36
Aminnn aminnn benimde bu hafta altının en düşük zamanı yakalıyor iki gram almam lazim yoksa paralar suyunu cekicek ☺Bol tasarruflu, birikimli ve bereketli haftalar
Şu sıralar iyi takip etmeliyiz. Yazın 120 leri bulcak diyolarYa kizlar bnimde altin almam lazim ama yine yuksekk daha fazla dusse keske
114.5 tan alma sonra bana inat yapar gibi düşmüyor deMerhaba hanimlar
Gozum hep altin fiyatlarinda bana inat dusmuyo sanki
Bugunku harcamam:
Muz, cekirdek, 2 ekmek
Toplam: 11 tl.
Evt yaa simdide diyom keske ozmn alsaydim harcamaktan korkuyom114.5 tan alma sonra bana inat yapar gibi düşmüyor de
118 lira gramı canım.Şimdi kaç para acaba kızlar altının fiyati bende almadım harciyom die korkuyorum hala saklı unutmam lazim parayi ama aklım hep onda altın almada :♡
Takip takip. Hep diyorum takip edin ona göre hareket edin :)Evt yaa simdide diyom keske ozmn alsaydim harcamaktan korkuyom
118 kusur demin baktim bnde diyom biraz dusunce hmen alim mecburŞimdi kaç para acaba kızlar altının fiyati bende almadım harciyom die korkuyorum hala saklı unutmam lazim parayi ama aklım hep onda altın almada :♡
5 paket aldim canımHazr bebis yokken ne biriktrsem kar islak mendili bile 11 liraymis
ben suan bişey almadım bebis gelsin alcam ins bana tedaviyi hatırlatıyor bebis eşyaları kaynanam in ordurduğu yelekli hırka lari hurda kaldırdım naftalin kokuyor ins uzun an orda hurcta kalmadan çıkarıp giydirmek nasip olsunn hepimze banada ilk tüp bebekte geçen Aydi kızlar ondan sanırım derim son gün düştü kanamayla suann kendimi tatile odakladim anneme gecicem ins cumadan benden böyle kızlar yoksa bende stok yapmak isterim ♡♡♡5 paket aldim canım
O da indirimli hali
Aslinda bazen bebek bezleri indirime giriyo alip koysam mi kenara diyom sonrada diyom ne zaman olacagi belli degil olsun oyle alimBen almiy
ben suan bişey almadım bebis gelsin alcam ins bana tedaviyi hatırlatıyor bebis eşyaları kaynanam in ordurduğu yelekli hırka lari hurda kaldırdım naftalin kokuyor ins uzun an orda hurcta kalmadan çıkarıp giydirmek nasip olsunn hepimze banada ilk tüp bebekte geçen Aydi kızlar ondan sanırım derim son gün düştü kanamayla suann kendimi tatile odakladim anneme gecicem ins cumadan benden böyle kızlar yoksa bende stok yapmak isterim ♡♡♡