Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerekli seylermis heleki benzin :)20tl benzin,20tl Doğum günü parası yegenime, 2tl ekmek
Bugünkü harcamam 42tl
Çalışıyor muydun sen... Çalışmıyosan tek yemek olduğu zamanlar var ben veya annem rahat duramayız en az 2 yemek yapıyoruz ama genelde 3 yemek yapıyoruzBu haftaki yemek listemi hazirladim:
Pzt=imam bayildi, pilav,cacik
Sali=tavuk kizartma
Cars=patatesli bezelye temegi
Pers=sehriye corbasi, mantar sote
Cuma=hamsili pilav
Cmt=yogurtlu kabak kavurma
Pzr=sarimsak yogurtlu salcali patates ezmesi
Calismiyorum malesef canim bnde 2 kisiyiz diye hmde mutfak masrafindan kistigim icin tek cesit yaptigim oluyoÇ
Çalışıyor muydun sen... Çalışmıyosan tek yemek olduğu zamanlar var ben veya annem rahat duramayız en az 2 yemek yapıyoruz ama genelde 3 yemek yapıyoruz
Anladım canım... Ayy millete yemek tarifi vermekten yemek bölümünde de mi bir topik açsam napsam.. öyle birşey yapsam gelir misiniz kızlarCalismiyorum malesef canim bnde 2 kisiyiz diye hmde mutfak masrafindan kistigim icin tek cesit yaptigim oluyo
Farkli yemek tarifleriyse neden olmasinAnladım canım... Ayy millete yemek tarifi vermekten yemek bölümünde de mi bir topik açsam napsam.. öyle birşey yapsam gelir misiniz kızlar
Geçenlerde bir arkadaşa attım birkaç tarif de. Duymadığım tariflerde var içinde demişti :) iyi ben bir bakınayım yemek bölümünde bir... Açarsam etiketlerim sizi orayaFarkli yemek tarifleriyse neden olmasin
70 kurus sogan mii cok iyi. Bizim burda 2.15 tlBugünkü harcamalarım
70kuruş soran,2ekmek 2tl,2Kahve 2 tl,1çikolata 2,5
2çerez 2 tl toplam 10 tl harcamışım
Ah be cnm nerde iki adet aldım ben ondan70 kurus sogan mii cok iyi. Bizim burda 2.15 tl
Himm bnde diyom.bura ne kadar pahali soganin bile fiyati arttiAh be cnm nerde iki adet aldım ben ondan
Haha aman boşverin kaynanaları...O kaynanaya inattttttttt para biriktirecemmmmmm hedefledigim parayiii biriktirecemmmmmm