birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

hoşgeldiniz, bu forumda çok güzel paylaşımlar oluyor. ben de çok faydalanıyorum

hoşgeldiniz, bu forumda çok güzel paylaşımlar oluyor. ben de çok faydalanıyorum
Evet okudukça gaza geliyorum :) eylüle kadar 10.000 lira hedefim var kendime araba almak istiyorum. Bekarım tek yaşıyorum o yüzden hedefi yüksek tuttum. Hepimizin aklındaki birikimler gerçekleşir umarım.

Evet okudukça gaza geliyorum :) eylüle kadar 10.000 lira hedefim var kendime araba almak istiyorum. Bekarım tek yaşıyorum o yüzden hedefi yüksek tuttum. Hepimizin aklındaki birikimler gerçekleşir umarım.
Hosgeldin canim
topikleri oku hepsinden ayri sey ogreniyom . Bnimde hedefim bu yil 10.000 kismetse artikinnn

Hosgeldin canim
topikleri oku hepsinden ayri sey ogreniyom . Bnimde hedefim bu yil 10.000 kismetse artikinnn
Ben de çok şey öğrendim burdan. Bakalım içimdeki alışveriş canavarını öldürmek için çabalıyorum umarım geri gelmez. Eşek gibi çalışıp ay sonunda elimde kalan sıfır üstüne de kredi kartı dolu olunca anladım ne yaptığımı. Hatanın neresinden dönülse kãrdır. Hedeflerimize ulaşırız umarım.

Bugun 2 kutu sutten yogurt yaptim mayaladim koydum bakalim nasil olcak
Tutarsa bundan sonra hep kendim yaparim hem ekonomik hem temiz
2 kutu sutten 3 kavanoz cikti her hafta bi kavanoz yesek iyi 3 hafta bni.idare eder

Bugun 2 kutu sutten yogurt yaptim mayaladim koydum bakalim nasil olcak
Tutarsa bundan sonra hep kendim yaparim hem ekonomik hem temiz
2 kutu sutten 3 kavanoz cikti her hafta bi kavanoz yesek iyi 3 hafta bni.idare eder
Çok iyi yapmışsın ne güzel. Ben sütü nerden bulacağımı bilmiyorum. Ev yapımı yoğurdu çok severim aslında ama anne evinden bekar evine çıkınca böyle oluyor.

Kızlar ben yarin iki gram alcam yoksa para harcanacak çünkü cuma gezmeye gidicem kesin kiyafet filan alırım die
♡♡
Ben de bu ay parayı harcamayım diye 3 gram aldım ama 115den.yüksek olsa da napalım maksat para harcanmasın. Benim elimde nakit durmaz da pek. Zaten o gramlar eylüle kadar birikecek bozdurma niyetim yok Allah kısmet ederse duracaklar yerlerinde.

Bir gün haberlerde bir ekonomist uzun vadede birikim yapıyorsanız fiyata bakmadan mesela her ay bir çeyrek alıp kenara koyun diyordu. Sonuçta dalgalanmalar olacak. Hep düşük ya da hep yüksek fiyat denk gelmeyeceği için birikim fikri sekteye uğramadan alıp kenara atmakta fayda var. Mesela ben 135 den de aldım 140 dan da , 165 ve en son 175 den aldım çeyreği. Hep diyorum alınmış alınmıştır. Almazsak bir şey çıkar harcanir gider...

Çok doğru. Zaten aldığımız 1 çeyrek yada bikaç gram. Çok büyük bir zarar olmaz, uzun süre bekleyince kârdayız diye düşünüyorum.

Ben bugün 20 tl harcadım Allah 0101den 12.50ye bel yastığı ve günlük ped aldım . Kahvaltılık poğaça çay aldım. Bunlara gitti. Ama ihtiyacım olmayan bişey almadım diye düşünüyorum
Gerekli seyler almissin..
Bnde kutu sutu sutten yaptim yogurdu
Tas gibi olmus suyu yok
3 hafta yettirecem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…