- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
Olsun canim bende ayni sadece kumbaraya atabiliyorumbu ay zorlu gececek düğün var görümcemin takıydı kıyafetti derken cabuk gelsin kasım :S petşişe kumbaramada hiç bişey atamıyorum bu aralar.
iyiki doğdun mutlu yıllarYarın benim doğum gunum. Arkadaş bugun izinli olduğu için benle bugun buluşmak istedi. Hem hediyesini vermek için... Bugün biraz para harcayabilirim :)
Teşekkür ederim. :) Asıl harcama yarın olacakiyiki doğdun mutlu yıllardoğum gunlerinde para harcamak serbest olsun
Simdiden dogum gunun kutlu olsun canim nice yillara..Yarın benim doğum gunum. Arkadaş bugun izinli olduğu için benle bugun buluşmak istedi. Hem hediyesini vermek için... Bugün biraz para harcayabilirim :)
Simdiden dogum gunun kutlu olsun canimBugün bütün gün dışarıdaydım... Öğleden sonra arkadaşımla buluştum... Canım sağolsun pasta bile almış :) ben bu arkadaşımla bir keresinde laf arasında cüzdan almam lazım demiştim. Bunu diyeli de baya oluyor. Nasıl aklıma geldiyse :) neyde... Bugün 3.5 tl hsrcadım 2.5 tl de kumbarana attım
Sağol canım :)Simdiden dogum gunun kutlu olsun canim
Nice mutlu yıllara huzurla sağlıkla insSağol canım :)