- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Attığımızı nimet sayıyoruz canımSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor birikimlerdün kumbarama 20 tl attım
giden gitmiş artık bşver sıkma canını. 2 gün önce bende senin gibi oldum. LAhmacun istedim evin karşısındaki restauranttan yedikten sonra pişman oldum. Ama bende lahmacun delisi bir insanım görünce dayanamıyorumdün aksam durduk yere 20 tl den oldum :S dısardan pizza soledimben daha guzel yapardım oysa ki . bu son olsun bi daha solemicem
giden gitmiş artık bşver sıkma canını. 2 gün önce bende senin gibi oldum. LAhmacun istedim evin karşısındaki restauranttan yedikten sonra pişman oldum. Ama bende lahmacun delisi bir insanım görünce dayanamıyorum
Hatta henüz kahvaltıda yapmadım ve bahsedince yine canım istedi, niyeti bozdumhemen kalkıp birşeyler yiyeyim yoksa gitcek paracıklarım
Bereketli olsun canim sonunda aldin paraniBugün fındık param geldi.. 135 tl idi... 10 lirasını akbilim için ayırdım 5 tl sini cüzdana attım. 120 lirayı da kumbarama saldım. Bugun toplam harcamam 4 tl kumbarana ise 123 tl attım.
Benimde indirimde kitap görmemem lazım. Bu aralar çok okuyasım var. Kitaplığımı da hep dağıtınca şimdi o doluluğu arıyorum diyelim.. Napıcam bilmiyorum..Gunaydin kizlar
Sabah yumurta ekmek aldik.5.5 tl.
Oglende sogan, havuc falan aldircam.Kendim cikmicam cikinca indirimde bisey gorsem alasim geliyo suan indirimde bile olsa almamam lazim malum odemeler var .
Tavuklu pilav yapacam bugun.birazda salata yaparim.salata malzemem bitiyo zaten.
Gunaydin kizlar
Sabah yumurta ekmek aldik.5.5 tl.
Oglende sogan, havuc falan aldircam.Kendim cikmicam cikinca indirimde bisey gorsem alasim geliyo suan indirimde bile olsa almamam lazim malum odemeler var .
Tavuklu pilav yapacam bugun.birazda salata yaparim.salata malzemem bitiyo zaten.
Haftalik 5 yumurta aliyorum canim.Sonunda baNim acildi
Yumurtayi falan gunluk mu aliyosun yagmur neden ?