birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor birikimler dün kumbarama 20 tl attım
Attığımızı nimet sayıyoruz canım ekim ayına çulsuz bir giriş yaptım ben ama. Birikime devam...

Bu arada yarışa girdiğim arkadaşım bu ayki maaşının bin lirasını kenara ayırmış... Yani beni geçti haliyle... Gerçi harcar o onu. Temennimiz harcamaması yolunda :)

dün aksam durduk yere 20 tl den oldum :S dısardan pizza soledim ben daha guzel yapardım oysa ki . bu son olsun bi daha solemicem
giden gitmiş artık bşver sıkma canını. 2 gün önce bende senin gibi oldum. LAhmacun istedim evin karşısındaki restauranttan yedikten sonra pişman oldum. Ama bende lahmacun delisi bir insanım görünce dayanamıyorum
Hatta henüz kahvaltıda yapmadım ve bahsedince yine canım istedi, niyeti bozdum hemen kalkıp birşeyler yiyeyim yoksa gitcek paracıklarım

yem onu yeme

Merhaba kızlar

Doğum günün kutlu olsun Pınar hayırlı sağlıklı uzun ömürler dilerim

Haftasonu kitap fuarı pazar market derken 200 lira gitti sanırım
Dün kartlar kesildi ne kadar geldi bakmadim ama benim defterimde kartla yapilan her harcama yazili
Asagi yukari tutar zaten
Bikac parca market eksigi var
Okul corabi almaya cikamadim daha
Saclar kesilcek anne kız
Kursa basliyorum haftaya onun eksiklerini de bu haftasonu almak istiyorum
Bi arkadasin bebegine hediye alincak
Yazdikca aklima geliyor
Gun icin 100 lira verilecek ( ben sirami savdim simdi sira odemede)
Bugun evdeyim sacimi boyayacagim
Yarin hediye , corap ve marketi hallederim

Kredi kartı borcuma baktım iki gün sonra kesilecek toplam borç 125 tl kızlar
Kredi kartımı düşürmeye başladım çok şükür aylık 1000 den aşagı ödemiyorduk çünkü.
3 ay sonraki kredi kartı hedefim 0 borç.

Gunaydin kizlar
Sabah yumurta ekmek aldik.5.5 tl.
Oglende sogan, havuc falan aldircam.Kendim cikmicam cikinca indirimde bisey gorsem alasim geliyo suan indirimde bile olsa almamam lazim malum odemeler var .
Tavuklu pilav yapacam bugun.birazda salata yaparim.salata malzemem bitiyo zaten.

Benimde indirimde kitap görmemem lazım. Bu aralar çok okuyasım var. Kitaplığımı da hep dağıtınca şimdi o doluluğu arıyorum diyelim.. Napıcam bilmiyorum..

Sonunda baNim acildi
Yumurtayi falan gunluk mu aliyosun yagmur neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…