Pastalar da cok pahali en son esimin d.gununde almistim 40 tl.cok pahali diyodum demekki 60 a kadar cikmis fiyatlar. Neyse canlari sagolsun senede bir kez aliniyor zatenBanli oldugum donemde annemin d.gunu icin pasta aldim 60 lira tuttu
Helali hos olsun tabi
Pazardan koz biber aldim
Barbunya
Patlican falan 42 tuttu
Ama yine de uc bes atmaya calistim
Valla bu topik cok iyi oldu bana
Cay icsem dusunuyorum gerekli mi diye
Hee tmm anladim simdi sanirim en azi 10 luk oluyorHaftalik 5 yumurta aliyorum canim.
Cunku marketten toplu alinca son kullanma tarihi az oluyo 2 kisi bitiremiyoruz haftalik 5 tane aliyorum bittikce daha iyi oluyor.5 tanesini 2 tl.aliyorum.
Pahaliymis evet ogrendimPastalar da cok pahali en son esimin d.gununde almistim 40 tl.cok pahali diyodum demekki 60 a kadar cikmis fiyatlar. Neyse canlari sagolsun senede bir kez aliniyor zaten
hoşgeldin canım... burada herkes birbirinden bişeyler öğreniyor zaten :)merhaba hanımlar yeni üye olarak takipte olduğum ekonomi forumlarına yazmaya başladım:)
bende eskiden pazarda manavda gördüğüm sebze meyve düşünmeden alır sonra da çürütür çöpe atardım
ama burası ve sayesinde lazım oldukça ve yapacağım yemeğe göre alışveriş yapıyorum
hem israf olmuyor hem de tasarruf etmiş oluyorum
Birikmisler boyle zamanlarda iyi oluyorİyi akşamlar kızlar,
Bugün, eşimin bir süredir düzenli alamadığı maaşından dolayı biriken kart borclarini ve bireysel kredimin geri kalan ödemesini + kira farkı ve aidatı+servis ücretini ödedik
Bütün bunları kenardaki birikmişimizden yaptık
Faize bulaştıkça bet bereket kaçtı çünkü
O yüzden gözümü kırpmadan ödedim gitti
Maaşını parça pörçükte olsa aldıkça koyarım yine kenara
Markete gittik 92 lira
Biraz daha eksik var 20 lira tutar
Corap 15 lira
Pazar 30 civarı
Bebek hediyesi 17 lira
Ordan sevdigim bi yazarin soylesisi ve imza gunu vardi oraya gectim
Esim eve geldi, salata yapti bende balik kizartti.
Palamut ucuzdu iki tane 10 lira
3 kisi bitiremedik
Simdi de nohut hasliyoruz
Yarin nohutlu biseyler yapariz
10 kilo domates yikanip dogranip menemen yapilcak balkonda bekliyor
Olur tabi canim benimde gun sansim olsa bende yapardim.ayda verdigimi 100 € gun parasi birikim olarak sayilirmi
Sayılmazmı bende aylık 200 TL veriyorum gün için. Bence birikim namına simdiye kadar yaptigim en iyi şeydi güne girmekayda verdigimi 100 € gun parasi birikim olarak sayilirmi
ozaman benide ekleyebilirsin :) diyecem ama benimkisi hep stabl yani 2 yil oncesine kadar cok guzel birikim yapiyodum evimi alinca biraktim birikim yapmayiOlur tabi canim benimde gun sansim olsa bende yapardim.
ozaman benide ekleyebilirsin :) diyecem ama benimkisi hep stabl yani 2 yil oncesine kadar cok guzel birikim yapiyodum evimi alinca biraktim birikim yapmayi