- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Hoşgeldinizmerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cok güzel şeyler yapıyorsunuz.kendimi tanıtıyım 29 yasındayım evliyim bi oglum var devlet memuruyum evim arabam hiç bişeyim yok.biraz savurganım ama artık bir birikimim olsun istiyorum.işe pet şişeye elime geceni atmakla basladım.kumbaralar bana gore değil içini görmem lazım yoksa catlarım :) pet şişe dolunca kesip alcam hepsini:) duruma gore ya gram altın alırım ya da çeyrek yaparım diye düşünüyorum inşallah yapabilirim ev için biriktirmek istiyorum 50.000 hedefim :S
Bence harika bir yöntemSelam, birikim falan yapamıyorum. Pff birinin beni dürtmesi gerek.
Kredi kartı limitimin hepsiyle altın altım.
Onun borcunu ödüyorum sadece her ay.
Bende gecen hafta her aksam bi kase findik yedim herhaldeİnsan alışınca çayın yanında bişeye zor bırakıyor.. Arıyo yani :) biz bişey almamak için fındık kavuruyoruz evde. Çayın yanına herkese bir avuç fındık
Niye yaaaBisküviyi gereksiz gördüm ben... Niye alındı bakem
Bilezikler bana kv yi hatırlattı onda da var bunlardan o yuzden kalsın ama üsttekilerden olsa süper olur
Hahaa hep kaynanalarda olur zaten biz gelinlerde bisey yokBilezikler bana kv yi hatırlattı onda da var bunlardan o yuzden kalsın ama üsttekilerden olsa süper olur
Findik cok severim pahali ama sen sanslisinİnsan alışınca çayın yanında bişeye zor bırakıyor.. Arıyo yani :) biz bişey almamak için fındık kavuruyoruz evde. Çayın yanına herkese bir avuç fındık
süre hiç düşünmedim :) ama 3 yıl dan asagı olmaz zaten :)Hosgeldin canim insallah hedefine ulasirsin forumlari okudukca daha cok gaza gelirsin.
Hedefin ne kadarlik bir sure
noldu kuzum niye hesap pasiftir diyoKac aylik aliyorsunuz peki
AhahahaNiye yaaa
Bence piskevit önemli
1 paketi gömerim çayla ama sagliksiz, kilo almayayım diye yemiyorum
Affetmem yoksa
Aynen ne varsa kv lerde varBilezikler bana kv yi hatırlattı onda da var bunlardan o yuzden kalsın ama üsttekilerden olsa süper olur
Öyle şanslıyım ama. Bu seferde içinde olunca o şeyi yiyesin gelmiyo...Findik cok severim pahali ama sen sanslisin
Hahahah yaa ama şimdi kayinvalidelerin bütçeleri bizde yok onlar da yılların birikimi var biz yeni gelinler elimize ne kadar geçiyorsa artık onun içinden ne kadar birikim yapabiliyorsak o :)Aynen ne varsa kv lerde varonlardan azıcık yöntem öğrenelim.valla onların yaptıklarını biz yapsak bi 5 yıla ağaoğlu gibi zengin oluruz :)
Csnım öncelikle hoşgeldin... Özel değilse işitme cihazı demişsin... İşitme bozukluğun mu var yoksa işitme engelin mi var.merhaba arkadaşlar..
bende tasarruf yapanlardanim..
küçük düşün büyük olsun :)
kamuda memur olarak çalışıyorum eşim de işci.
şimdiden plani sölemek istiyorum.
2017 haziranda evimin borcu bitiyor. (kiraya vermişm evi kira gelirimiz de var şükür.)
2017 için bize iyi gelecekmi bilemiyorum neredeyse araç muayene ücreti araba sigorta ev sigortasi ev vergisi dferken çoğu ona gidiyor demi birikimlerimiz..
hiç olmazsa daha neler biriktircez düşün...
arabanin eksikleri çikiyo.. derken a b c derken daha neler çikiyo bu yüzden birikimi az yapabiliyoruz...
eşim şu an bana işitme cihazi almayı düşünüyo cihazin ücreti 10-15 bin degişiyo. (işitme cihaz kullaniyorum cihazim az olsa arizalandi örtmeye başladi artık) ondada birikimi ayrı yapıyo.
bide hamileyim.. nasip ederse şubat mart gibi doğumu olcak bebegede bişeyler alicaz... bebegede beşik felan herşey hazir da bazi şeyler eksik olacak. sağlık olsun da harcicaz herşeyi:)
evet şimdi benim planim
üçüncü kata çikmak... onu kendi istegime göre yapmak olsun... birikimi eşimle beraber yaptığımz için herşeye güzel yapmayı düşünüyoruz nasıl olacak gibi..
demir beton pencere gibi. herşeyi kendimiz alicaz. kendimize göre döşemeyi düşünüyoruz.
bebek araba cihaz derken 5-7 sene gider gibi geliyo evin bitimi... olsun ya sağlık olsun yavaş yavaş yapariz diyoruz biz.
bu işe ne diyosunuz kızlar yanlış mı düşünüyorum.
işitme engelliyim ama konuşuyorumCsnım öncelikle hoşgeldin... Özel değilse işitme cihazı demişsin... İşitme bozukluğun mu var yoksa işitme engelin mi var.
Anladım canım..işitme engelliyim ama konuşuyorum
cihazimda sürekli örtmeye başladığı için sorun çikti yeni cihaz almayi düşünüyorum hemde en iyilerden alicam daha iyi duymak için:)