birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun diyelim o zaman

Günaydın
Dün evden hiç çıkmadım
Eşim işten gelirken iki parca eksik almis
15 lira civari tutmustur
İki haftadir kirtasiye ve okul eksiklerine gidiyo para
Bugun yarin da cikip okul icin corap almam gerek
Dasklar yenilenecek 150 lira
Yine 150 lira civari vergi odenecek
Simdilik oncelik bunlar

Kac aylik aliyorsunuz peki
noldu kuzum niye hesap pasiftir diyo Mune sen mi yönetiyon siteyi?nolur @witchhunt cezasını kaldır ...tam da gerekli olduğu anda :) antalya hakkında bilgi topluyom da...bi yardım edin,kirası en uygun ilçe neresi kepez dediler,yardımcı olun

Bilezikler bana kv yi hatırlattı onda da var bunlardan o yuzden kalsın ama üsttekilerden olsa süper olur
Aynen ne varsa kv lerde var onlardan azıcık yöntem öğrenelim.valla onların yaptıklarını biz yapsak bi 5 yıla ağaoğlu gibi zengin oluruz :)

Aynen ne varsa kv lerde var onlardan azıcık yöntem öğrenelim.valla onların yaptıklarını biz yapsak bi 5 yıla ağaoğlu gibi zengin oluruz :)
Hahahah yaa ama şimdi kayinvalidelerin bütçeleri bizde yok onlar da yılların birikimi var biz yeni gelinler elimize ne kadar geçiyorsa artık onun içinden ne kadar birikim yapabiliyorsak o :)

merhaba arkadaşlar..
bende tasarruf yapanlardanim..
küçük düşün büyük olsun :)
kamuda memur olarak çalışıyorum eşim de işci.
şimdiden plani sölemek istiyorum.
2017 haziranda evimin borcu bitiyor. (kiraya vermişm evi kira gelirimiz de var şükür.)
2017 için bize iyi gelecekmi bilemiyorum neredeyse araç muayene ücreti araba sigorta ev sigortasi ev vergisi dferken çoğu ona gidiyor demi birikimlerimiz..
hiç olmazsa daha neler biriktircez düşün...
arabanin eksikleri çikiyo.. derken a b c derken daha neler çikiyo bu yüzden birikimi az yapabiliyoruz...
eşim şu an bana işitme cihazi almayı düşünüyo cihazin ücreti 10-15 bin degişiyo. (işitme cihaz kullaniyorum cihazim az olsa arizalandi örtmeye başladi artık) ondada birikimi ayrı yapıyo.
bide hamileyim.. nasip ederse şubat mart gibi doğumu olcak bebegede bişeyler alicaz... bebegede beşik felan herşey hazir da bazi şeyler eksik olacak. sağlık olsun da harcicaz herşeyi:)
evet şimdi benim planim
üçüncü kata çikmak... onu kendi istegime göre yapmak olsun... birikimi eşimle beraber yaptığımz için herşeye güzel yapmayı düşünüyoruz nasıl olacak gibi..
demir beton pencere gibi. herşeyi kendimiz alicaz. kendimize göre döşemeyi düşünüyoruz.
bebek araba cihaz derken 5-7 sene gider gibi geliyo evin bitimi... olsun ya sağlık olsun yavaş yavaş yapariz diyoruz biz.
bu işe ne diyosunuz kızlar yanlış mı düşünüyorum.

Csnım öncelikle hoşgeldin... Özel değilse işitme cihazı demişsin... İşitme bozukluğun mu var yoksa işitme engelin mi var.

Csnım öncelikle hoşgeldin... Özel değilse işitme cihazı demişsin... İşitme bozukluğun mu var yoksa işitme engelin mi var.
işitme engelliyim ama konuşuyorum
cihazimda sürekli örtmeye başladığı için sorun çikti yeni cihaz almayi düşünüyorum hemde en iyilerden alicam daha iyi duymak için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…