Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım :)merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cok güzel şeyler yapıyorsunuz.kendimi tanıtıyım 29 yasındayım evliyim bi oglum var devlet memuruyum evim arabam hiç bişeyim yok.biraz savurganım ama artık bir birikimim olsun istiyorum.işe pet şişeye elime geceni atmakla basladım.kumbaralar bana gore değil içini görmem lazım yoksa catlarım :) pet şişe dolunca kesip alcam hepsini:) duruma gore ya gram altın alırım ya da çeyrek yaparım diye düşünüyorum inşallah yapabilirim ev için biriktirmek istiyorum 50.000 hedefim :S
bence bu da bır yatırım şeklı ben hıc dusunemezdım boylesınıSelam, birikim falan yapamıyorum. Pff birinin beni dürtmesi gerek.
Kredi kartı limitimin hepsiyle altın altım.
Onun borcunu ödüyorum sadece her ay.
Uuuww... Kredi kartının limiti kadar altın... Önceki sayfalarda attığım resimdeki gibi çil çil yapmaya başlamışsın :) olsun o da bir birikim canım... Hiç takma kafanaSelam, birikim falan yapamıyorum. Pff birinin beni dürtmesi gerek.
Buradakilere sevabına dağıtıversin sorun filan kalmaz ortada
Nirede kahve 1.75-poğaça ya????Benim bugünkü harcamam 1,75 tl.
Poğaça ve Kahve
Nirede kahve 1.75-poğaça ya????
Hangi il bura?
Bence de iyi yapmissin canim benim kartim olsa bende kartla alirdimSelam, birikim falan yapamıyorum. Pff birinin beni dürtmesi gerek.
Hosgeldin canim insallah hedefine ulasirsin forumlari okudukca daha cok gaza gelirsin.merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cok güzel şeyler yapıyorsunuz.kendimi tanıtıyım 29 yasındayım evliyim bi oglum var devlet memuruyum evim arabam hiç bişeyim yok.biraz savurganım ama artık bir birikimim olsun istiyorum.işe pet şişeye elime geceni atmakla basladım.kumbaralar bana gore değil içini görmem lazım yoksa catlarım :) pet şişe dolunca kesip alcam hepsini:) duruma gore ya gram altın alırım ya da çeyrek yaparım diye düşünüyorum inşallah yapabilirim ev için biriktirmek istiyorum 50.000 hedefim :S
Bisküviyi gereksiz gördüm ben... Niye alındı bakemSlm kizlar
Bugun 75 tl harcadim malesef
Balik, misir unu,yogurt,tavuk, sebze, meyve, ekmek,ilac, mantar, biskuvi.
Daha t.kagdi ,pecete almadim.
Esim cayin yaninda yiyor diye sade biskuvi . Yoksa cikolatali falan almam zaten.Bisküviyi gereksiz gördüm ben... Niye alındı bakem
İnsan alışınca çayın yanında bişeye zor bırakıyor.. Arıyo yani :) biz bişey almamak için fındık kavuruyoruz evde. Çayın yanına herkese bir avuç fındıkEsim cayin yaninda yiyor diye sade biskuvi . Yoksa cikolatali falan almam zaten.