- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
Hosgeldin canim ne guzel hamissinde :) guzel birikimler yaparsin insallahmerhaba arkadaşlar..
bende tasarruf yapanlardanim..
küçük düşün büyük olsun :)
kamuda memur olarak çalışıyorum eşim de işci.
şimdiden plani sölemek istiyorum.
2017 haziranda evimin borcu bitiyor. (kiraya vermişm evi kira gelirimiz de var şükür.)
2017 için bize iyi gelecekmi bilemiyorum neredeyse araç muayene ücreti araba sigorta ev sigortasi ev vergisi dferken çoğu ona gidiyor demi birikimlerimiz..
hiç olmazsa daha neler biriktircez düşün...
arabanin eksikleri çikiyo.. derken a b c derken daha neler çikiyo bu yüzden birikimi az yapabiliyoruz...
eşim şu an bana işitme cihazi almayı düşünüyo cihazin ücreti 10-15 bin degişiyo. (işitme cihaz kullaniyorum cihazim az olsa arizalandi örtmeye başladi artık) ondada birikimi ayrı yapıyo.
bide hamileyim.. nasip ederse şubat mart gibi doğumu olcak bebegede bişeyler alicaz... bebegede beşik felan herşey hazir da bazi şeyler eksik olacak. sağlık olsun da harcicaz herşeyi:)
evet şimdi benim planim
üçüncü kata çikmak... onu kendi istegime göre yapmak olsun... birikimi eşimle beraber yaptığımz için herşeye güzel yapmayı düşünüyoruz nasıl olacak gibi..
demir beton pencere gibi. herşeyi kendimiz alicaz. kendimize göre döşemeyi düşünüyoruz.
bebek araba cihaz derken 5-7 sene gider gibi geliyo evin bitimi... olsun ya sağlık olsun yavaş yavaş yapariz diyoruz biz.
bu işe ne diyosunuz kızlar yanlış mı düşünüyorum.
Amaaan canimm arafa olur öyle ya. Birikim yapıcaz tamam da hiç mi beğendiğimiz bişeyi almayalim :)benı tefekoyacaksınız bılıyorum tam tamına 337 tl harcayıp geldım banyo aksesuarı ve paspas aldım
Banyo aksesuarlari guzel oluyo iyi yapmissin canimbenı tefekoyacaksınız bılıyorum tam tamına 337 tl harcayıp geldım banyo aksesuarı ve paspas aldım
inş saolun:)Hosgeldin canim ne guzel hamissinde :) guzel birikimler yaparsin insallah
Ay evettt sonunda bittiiiiiiGünaydın canlareylül Bitiyor Dirim Dirim dimmm :)
Bendeee uzun zamandir atamadim kumbise paraGünaydın
Hayırlı bereketli Cumalar
Bugun marketten kasar zeytin islak mendil salca patates almam gerek
Baska bi eksik yok gibi
Kumbaram yok benim
Daha dogrusu kumbara var icine para atan yok
Birara ayda 50 lira birikiyordu sadece bozukluklarla
Yine baslasam iyi olur
Herkes ekim ayini bekliyo galibaBendeee uzun zamandir atamadim kumbise para
Ekimde atmaya baslicam insallah
Evet ya bu ay herkes cok para harcadi.Kredi kartlarina yuklenildi.Bizde kartla degil az az elden oduyoruz aldiklarimizi. Ekimde biraz rahatlariz artikHerkes ekim ayini bekliyo galiba
Tv de izledim agustos ayi kredi karti harcamalari rekor kirmis
İzinlerin acilmasiyla tatil yapilmasi ardindan bayram ve okul acilmasiyla harcamalar artti belliki
Eylulde de odemeler yigildi bunun bi kismi da ekime sarkacak gibi
Bizimde bu rekora katkimiz buyuk oldu ailecek :))
benim kredi kartım yok ama eşim kullaniyor.Evet ya bu ay herkes cok para harcadi.Kredi kartlarina yuklenildi.Bizde kartla degil az az elden oduyoruz aldiklarimizi. Ekimde biraz rahatlariz artik