Aynen kayınvalide iyi ama gorumce sinsi benimdeKeşke Benimki lerde uzak olsa kaynanamla iyitim şükür cokk iyi bir insan ama gorumcem için aynı şeyi diyemem arada gelio bi ara hep geliodu offf işte sogudum yalnislarindan snra şimdi isinamiyorumm bende
Bende sıfır masraf bugun evdeydim bir ekmek birde puding istedim esimden sütüm vardı dünden yemeklerimde var bir salata bide çorba yaptım makineyi acmadin akşam yemek yedikten snra açıcak bilsaik mak.yarına misafirlerim var ama balım yarınki menüye karar vermem lazim.Bugun ben cikmadm hiç. 0 masraflari biter bugün :)
Keciboynuzunu alıp kaynatiyormusun canimBugun yine alisveris yptk bu ara cok harciyom bi dur dmem lazim
Harcamalarim:
Cekirdek, 3 kutu sut, makarna, biber tursu, kucuk yogurt, keci boynuzu, 2 ekmek
Toplam: 13.7.
Evt canim su kanayinca icine atiyom 3 dk. Sonra dinlenince esim iciyoKeciboynuzunu alıp kaynatiyormusun canim
Şifa olsun ins bende eczaneye hakiki keçi boynuzu özü pekmezi getritmistim aç karinla bi kaşık veriyorum fiyati 20 ytl :)Evt canim su kanayinca icine atiyom 3 dk. Sonra dinlenince esim iciyo
Amin canim insllh sizede faydasi olur.Onu bnde dusundum ama pekmezi cok kaynadigindan vitamini.oluyomus diye okudum ne kadar dogru bilemem.gecen bi sayfada bir macun tarifi gordum hastaneye gityigimiz gun sonuclara gore onu alirim diye dusunuyorumŞifa olsun ins bende eczaneye hakiki keçi boynuzu özü pekmezi getritmistim aç karinla bi kaşık veriyorum fiyati 20 ytl :)
Cok sukur bnimkide birakti yazik o kdar para..Tabi vanim ama pekmezini kullanan çok kişi varız onuda kullan derim özü olucak Keciboynuzunun senin yaptığın kur daha etkili şeye bende okumuştum.kızlar birsürü temizlik yaptım su elektirikten epeyy gidio ya olmuyor iki kişi bile olsa ben sudan kisamiyorum bugün süpürge açtım çamaşır bilsaik açtım lavobolari duşa kabini çamaşır suyuyla yıkadım tülum var onu atıcam makineye bide kızlar einiz sigara içiyor mu bilmiorum yada siz benimki içiyor çok şükür önceden bi üç yüzde aylık sigara gidiodu eşimin evlendik bir ay snra bıraktı şükür ....
Takipteyim demek yetmiyor bize. Arada yaz :)Çok guzel topik
Bende takipteyim
Hosgeldin canim :) bnimde birikimim yok iyi birikim yaparz insallahKendimi tanitayim
1 bucuk senelik evliyim
Iki bucuk aylik kizim var
Evimiz arabamiz yok
Kenarda birikimimizde yok
Ben çalışmıyorum
Hoşgeldin. :) zamanla birikimin de olur arabanda olur evinde olur. Herşey zamanla olur :)Kendimi tanitayim
1 bucuk senelik evliyim
Iki bucuk aylik kizim var
Evimiz arabamiz yok
Kenarda birikimimizde yok
Ben çalışmıyorum
Hoşbuldum canim :)Hosgeldin canim :) bnimde birikimim yok iyi birikim yaparz insallah
Hoş buldumHoşgeldin. :) zamanla birikimin de olur arabanda olur evinde olur. Herşey zamanla olur :)