Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende boyle yeni gelin gibi dirseklerime kadar bilezik takmak istiyorum ahhh ahh okadar olsaa ne guzel olurBenimde gözüm bileziklerde değil de... Gram çeyrek yarımlarda filan... Aldıkça böyle çil çil himmet ağabey gibi başlarım yakında bende
Yaziyorum tatlim bereketli olsunyagmur559 yağmurcum beni bu ay 130 tl olarak yazar mısın inşallah harcamam
Inanir misin eskiden tazmanya canavari gibiydim markette ne bulursam atiyodumGünaydın canim :) ya eksik bitmiyor ama birikim yapıcam diye kendimi çok pintilesmis hissediyorum :)))))
Ekliyorum canim bereketli olsun birikiminBana da 583 tl ekler misin @yagmur559 2 grama ek olarak.
döviz çok arttığı için almadım. düşmesini beklerim biraz.
çok teşekkür ederim..Ekliyorum canim bereketli olsun birikimin
Aynen aynen :) evdeki bitmeden alırdım dursun yeriz falan diye şimdi yok yok evdeki bitince alırız diyorum :))Inanir misin eskiden tazmanya canavari gibiydim markette ne bulursam atiyodum
Simdi 5 dk dusunuyorum acaba ihtiyac mi diye
Gratise gidince bnde tutamiyorum kendimi. Birz ara verdim gitmeye :)Bugün gratise gittim
Sac boyasi vs aldım
Kasa arkası bir üründe indirim vardı
İhtiyacım olan birşeydi yarı fiyatına aldım
Tediden 2 liraya aldığım şekerlemeyi de çağrı markette 1 liraya buldum
Bugünün tasarrufu bunlar
Eşimle pazara gidicez bakalım pazar fiyatları nasıl
Giyim ve kozmetikte aşırıya kaçtığım olmaz benimGratise gidince bnde tutamiyorum kendimi. Birz ara verdim gitmeye :)
Birikimini yaziyorum ozaman
Bence ihtiyacin yoksa avm gezme cunku gezmek icin bile ciksan illaki begendigin bisey oluyo almak istiyosunBenim kılık kıyafet çanta vs alma konusunda kendimi durdurmam lazım. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bnde marka fondotenlere sardim . Ama ara verdim bir sure gitmiycem :)Giyim ve kozmetikte aşırıya kaçtığım olmaz benim
İhtiyaç harici aldığım çok nadirdir
Gezme yeme içme mutfak alısverisinde salıyoruz çogu zaman
Makyaj icin ;
2 ruj
4 renk goz kalemi
1 bb krem
1 kas kalemi
1 kapatici yetiyor
Farım yoktu aslinda bugun almam lazimdi ama aklimdan cikmis tamamen seyrek kullandiğım bisey zaten
Sac boyasi tuy sarartici ve ped alip döndüm
Giyim alisverisi de en son mayis sonu yapmistim, su ana kadar kendime bisey almadim