Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ihtiyacım yok. Zaten bu dünyada kadınların aldıklarının ne kadarı ihtiyaç kiBence ihtiyacin yoksa avm gezme cunku gezmek icin bile ciksan illaki begendigin bisey oluyo almak istiyosun
ay sorma bendeGünaydın canim :) ya eksik bitmiyor ama birikim yapıcam diye kendimi çok pintilesmis hissediyorum :)))))
Ayyy o bilezikler benim olsaaaaa
Kumbarayi kirmadan nasil actin canim teneke kumbara degil miKumbaramdaki bozuklukları kumbarami kırmadan çıkarttım bütünlettim. Tam 90 tl.. Bunu yapmamın sebebi önceki senelerde de açılmayan kumbaramdan bozuklukları tırtıklayıp harcamıştım. Bu bir ay rahat masraflı geçicek benim için. O yüzden ev için biriktirdiğin paralara dokunmak istemiyorum. Hem kağıt olması benim işime gelecek. :) bugun kumbaraya attığım miktar ise 1 tl
Teneke kumbara canım. Ama tel toka sağolsun bozuklukları delik kısmına getiriyorum. Tel tokayla da az debeştirince delikten dışarı çıkıyoKumbarayi kirmadan nasil actin canim teneke kumbara degil mi
Kişke benim olsa :)Ayyy o bilezikler benim olsaaaaa
Canim çekti şimdi sunlardan :))
heveslenin işte... İyi teşvik :)Canim çekti şimdi sunlardan :))
Vala bravo esim ugrasmisti cikaramamisti bozuklariTeneke kumbara canım. Ama tel toka sağolsun bozuklukları delik kısmına getiriyorum. Tel tokayla da az debeştirince delikten dışarı çıkıyo
Hırsızlar bir ben iki... Tel tokayı kullanım amaçlarımız farklı da olsaVala bravo esim ugrasmisti cikaramamisti bozuklari
Ne guzel elinden geliyo demek iyi yapmissinIyi aksamlar hanimlar
Bugun bende 85 tl harcadim
10 tl ogrenci akbili cikarttim
10 tl akbile yukledim
50 tl ye 5 tane havlu aldim (isleyip satmak icin)
Geliyor biseylerNe guzel elinden geliyo demek iyi yapmissin