birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Bence ihtiyacin yoksa avm gezme cunku gezmek icin bile ciksan illaki begendigin bisey oluyo almak istiyosun
Hayır ihtiyacım yok. Zaten bu dünyada kadınların aldıklarının ne kadarı ihtiyaç ki
Bugün 27 eylül ve söz verdim Kendime 2 ay boyunca çorap dışında birşey almayacağım.
Ben aslında avm den almıyorum. 15 yıldır alışveriş yaptığım bir mağaza var. Sahibi ile artık iyice kardeş gibi olduk. Birşey bakmasam bile bazen çay kahve içmeye uğruyorum. Gözüme birşey takılıyor. Alıp çıkıyorum. Parasını vermiyorum da. Yazıyor. Ben sonra ödüyorum. Bu da beni etkiliyor tabi. Kolay alıyorum.

Kumbaramdaki bozuklukları kumbarami kırmadan çıkarttım bütünlettim. Tam 90 tl.. Bunu yapmamın sebebi önceki senelerde de açılmayan kumbaramdan bozuklukları tırtıklayıp harcamıştım. Bu bir ay rahat masraflı geçicek benim için. O yüzden ev için biriktirdiğin paralara dokunmak istemiyorum. Hem kağıt olması benim işime gelecek. :) bugun kumbaraya attığım miktar ise 1 tl

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesE6DFLR8R.jpg
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesBD3WP1I3.jpg

Şunları da şuraya bırakayım... :)

Kumbaramdaki bozuklukları kumbarami kırmadan çıkarttım bütünlettim. Tam 90 tl.. Bunu yapmamın sebebi önceki senelerde de açılmayan kumbaramdan bozuklukları tırtıklayıp harcamıştım. Bu bir ay rahat masraflı geçicek benim için. O yüzden ev için biriktirdiğin paralara dokunmak istemiyorum. Hem kağıt olması benim işime gelecek. :) bugun kumbaraya attığım miktar ise 1 tl
Kumbarayi kirmadan nasil actin canim teneke kumbara degil mi

Bazı kumbaraların delik kısmı daha dar oluyor onlarda bir tl zorlanarak atılır içeri. Bu 1 tl ninde rahatlıkla atılıyo. Kumbara buyuk ya

X