- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diger ayi bekliyorum cok masrafli bir aydiBen resmen adamın vereceği fındık parasını dört gözle bekliyorum. Birazını elimde bırakayım da birazıyla kumbarayı şöyle güzel bi doyursam diyorum. Ne de olsa aç kaldı yavrucak
Canım arada buraya da uğra.. :) tek başına inan motivasyon yerlerde oluyo80 lira elektrik faturası iyi bence keşke bizede 80 gelse.
Bende birikim yapmaya karar verdim eşimden aylık kendime 300 lira alıyorum ama hep o para geri çarçur oluyordu 1000 liram var bu ay eşime dicem epey bi eklesinüstüne. önümüzdeki ay da biraz ekler 20 gr bilezik alacam. Bundan sonra da aldığım parayla biriktirip bilezik yapacam. Nakit olunca harcanıyor
Bu arada 20 gr bilezik nekadar bilen var mı?
Bende bir ara koymustum satilmadi guven vermeyen dolandirmaya calisanlar oldu bende kapattim.insallah sen satarsinBu arada İnstagrama, letgoya ve buraya yani bit pazarına ürün koydum. Hemen hemen hepsi kullanmadığım ürünler. İnşallah satılırlar
Gıy yesa gitti sizde dağıldınız... E elantim neredesin yahu.. Seni ekonımi topiklerinin hiçbirinde göremiyoruzBen portakalı ve limonu butun atıyorum buzluğa bolca.. Yazın sıcak havalarda limonata yapıyorum...
Çıkarıyorum yıkıyorum 1 portakal 1 limon çözülmesini beklemeden dörde beşe bölüp robotta 1.5 bardak şekerle çekiyorum... Kabuklarıyla falan... Sonra o karışımı tgeniş bi kaba alıp üzerine 16 bardak su 1 tatlı kaşığı kadar limon tuzu atıp yarım saat 45 dakika kadar bekletiyorum sonra şişelere suzup içiyoruz... Hazır limonatalara taş çıkarır.. Çok güzel oluyor özellikle ramazanda yapıyorum iftarda ve iftardan sonra misafirlerim bitiriyor baya 3 litreye yakın çıkıyor fazladır belkide..
Ben bursa bir ara kitap sattım. Ramazanda da letgoda ürün satmıştım. Tabi bazı kötü kişilerle ksrşılaşabiliyoruz. Yakın zamanda mesela... Letfoya film koymuştum satılsın diye. İsimleri de apaçık ortada adam bana filmler bu tarzda mı diye sordu. Te Allahım. :)Bende bir ara koymustum satilmadi guven vermeyen dolandirmaya calisanlar oldu bende kapattim.insallah sen satarsin
canım nasıl yapıyosun ebn bıraz netten baktım da uygun bısey bulamadımBendeee oyleyim ne zamandir atamiyorum diger aya insallah
Bi ara ne guzel yemek listesi yapiyodum onuda bosladim duzene oturtmam lazim yemeklerimi.
Dolapta hangi sebzeler varsa onla ilgili 3 yemek seciyorum . 2 tane bakliyat yemegi , 2 tanede etli yemek o haftanin yemek listesi cikiyor iyi oluyor netten bakiyorum bazende bu sitedeki aksama ne yemek var bolumunden bakiyorumbugun tam 80 lıra harcadım
nazar degdı sanırım
canım nasıl yapıyosun ebn bıraz netten baktım da uygun bısey bulamadım
hımm evde sebze yoksa almak lazım o zaman yarın pazara cıkarsam alayım barı sebze ama pahalandı yazmıs arkadaslar pazar için akşama ne var yemek bolumunu de bılmıyordum teşekkur ettım canımDolapta hangi sebzeler varsa onla ilgili 3 yemek seciyorum . 2 tane bakliyat yemegi , 2 tanede etli yemek o haftanin yemek listesi cikiyor iyi oluyor netten bakiyorum bazende bu sitedeki aksama ne yemek var bolumunden bakiyorum
Rica ederim canim :)hımm evde sebze yoksa almak lazım o zaman yarın pazara cıkarsam alayım barı sebze ama pahalandı yazmıs arkadaslar pazar için akşama ne var yemek bolumunu de bılmıyordum teşekkur ettım canım
Gec gordum msjini canim@yagmur559 ben bulamadım o dedıgın topiği
Evet ya benimde cok hosuma gidiyo 3lu burmalar
Evet ya benimde cok hosuma gidiyo 3lu burmalar