- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Öğrenci kartımı banka hesap kartı olarak da kullanmayı düşünüyor musun canım :)Bugun bende aof ye 290 tl odedim
Ikinci universite kapsaminda
Tibbi dokumantasyon ve sekreterlik bolumune kayit yaptirdim
Hayirlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenci kartımı banka hesap kartı olarak da kullanmayı düşünüyor musun canım :)Bugun bende aof ye 290 tl odedim
Ikinci universite kapsaminda
Tibbi dokumantasyon ve sekreterlik bolumune kayit yaptirdim
Hayirlisi bakalim
O nasil oluyor canimÖğrenci kartımı banka hesap kartı olarak da kullanmayı düşünüyor musun canım :)
Amaaan ugrasamam onlaÖğrenci kartımızda kartın arkasında siyah şerit var ya... Vakıfbanka hesabını aktif ettiğinde o kartın aynı zamanda hesabının kartı oluyo :) aaa... Sen nasıl bilmezsin öğrenci hesabı diye açılıyo o.. İşleyim ücreti de alınmıyo oğrenciden. Tabi mezun olduktan sonra hesabın hala aktif durumda olursa hesap işletim ücreti alıyolar. Ben kitaplarımı almaya gittiğimde bu hesapların detaylı bi bilgisini alıcam açtırabilirim ben. internet bankacılığını kullanabilirsem altın hesabı da açarım diye Bi düşüncem var
Benimde kumbaram iyi ama.. Benim biraz altın veya dovizle oynamam lazım. :) hedef ev almak olunca elime geçen parayla bu hedef biraz uzak kaçıyoAmaaan ugrasamam onla
5 lik su sisem iyi benim
Aynı zamanda banka hesap kartı olarak da kullanılabiliyor canım. Hesap aktif edilmesi lazım amaO nasil oluyor canim
Benim bilgim yok bu konuda
Kiz o kadar param yok benim onla bunla ugrascakBenimde kumbaram iyi ama.. Benim biraz altın veya dovizle oynamam lazım. :) hedef ev almak olunca elime geçen parayla bu hedef biraz uzak kaçıyo
İnşallah canım... Hep biriktirip bişeylere harcardım ana.. Esaslı birikim adına tam bir yıl oldu. Bakalım şu 2-3 yıl içinde uğraşabildiğim kadar uğraşıcam birikim adına.Kiz o kadar param yok benim onla bunla ugrascak
Biriktiriyom illa bi yere gidiyo
Ama senin hedefini begendim
Ulasirsin insallah
Sagol canim bilgilendirdigin icin ama su ara kumbara haricinde pek birikim yapabilecegimi dusunmuyorumAynı zamanda banka hesap kartı olarak da kullanılabiliyor canım. Hesap aktif edilmesi lazım ama
slm canım...2013 yılında eşin iflas etmişti,şimdi durumunuz nasıl?o zamanlar yazını okuyup çok üzülmüştüm,şimdi durumunuz iyidir inşallahBen de varımbu ayki birikimim 3 gr altın
Olsun canim egitim ve saglik herseyden onemliAl iste aof ye 304.015 lira gitcek
Ben biriktirsem nolcak gitti param
Yuh yani aöf
Bence yap iyi oluyo aniden bi yere gideceginde pratik oluyoBende usenmesem de yapsam
Olsun canim egitim ve saglik herseyden onemli
Benimde vardi hem kredi karti olarak hem ogrenci karti olarak kullaniliyodu ama ben actirmamistimÖğrenci kartımızda kartın arkasında siyah şerit var ya... Vakıfbanka hesabını aktif ettiğinde o kartın aynı zamanda hesabının kartı oluyo :) aaa... Sen nasıl bilmezsin öğrenci hesabı diye açılıyo o.. İşleyim ücreti de alınmıyo oğrenciden. Tabi mezun olduktan sonra hesabın hala aktif durumda olursa hesap işletim ücreti alıyolar. Ben kitaplarımı almaya gittiğimde bu hesapların detaylı bi bilgisini alıcam açtırabilirim ben. internet bankacılığını kullanabilirsem altın hesabı da açarım diye Bi düşüncem var
Kaca aldiniz kuzulari@yagmur559 bende tasarrufa başladım geçen yıl...ama ben küçük baş hayvana yatırım yaptım,yazın kayınpederim kars2ın bi köyünde bakıyor,kışın babişim ığdır da bakıyor kuzuları sattım 5 bin etti bayramdan önce....şimdi de yine ucuz kuzu alacağız inşallah seneye bayramda satmak için:)... ama bu yıl her ay bi çeyrek hedefim...(bu arada koyunlar 10 tane hala kayınpederimde,kuzuları sattık sadece) besicilik diyelim,iyi para kalıyo..ben hatayı geçen sene birikimi para olarak yaparak yaptım malesef...para harcanıyo
Aa cok iyiymiss bizimde oyle bir sansimiz olsaydi bende oyle yapardim devam et bence parasi iyi olur zarar da ettirmez@yagmur559 bende tasarrufa başladım geçen yıl...ama ben küçük baş hayvana yatırım yaptım,yazın kayınpederim kars2ın bi köyünde bakıyor,kışın babişim ığdır da bakıyor kuzuları sattım 5 bin etti bayramdan önce....şimdi de yine ucuz kuzu alacağız inşallah seneye bayramda satmak için:)... ama bu yıl her ay bi çeyrek hedefim...(bu arada koyunlar 10 tane hala kayınpederimde,kuzuları sattık sadece) besicilik diyelim,iyi para kalıyo..ben hatayı geçen sene birikimi para olarak yaparak yaptım malesef...para harcanıyo
geçen sene tanesi 310, 325 gibi almıştık ama şu anda çok pahalı düşmesini bekliyoruz,şimdi en kötüsü zayıfı 350Kaca aldiniz kuzulari
Bende istiyorum boyle bi sey
Ne zaman dusergeçen sene tanesi 310, 325 gibi almıştık ama şu anda çok pahalı düşmesini bekliyoruz,şimdi en kötüsü zayıfı 350