Masallah canim Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin. Bende bugun nohut aticam biberlerimide attim mi tamamdirGunaydin
Bende bu gece konserveyle ugrastim
Simdiye kadar yaptiklarim
7 kavanoz menemenlik
5 kavanoz domates sosu
4 kase dolap icin domates rendesi
8 poset barbunya
7 poset fasulye
5 poset patlican kozleme
3 poset kirmizi biber
4 kavanoz erik kompostosu
4 kavanoz seftali kompostosu
4 poset musakka icin patlican kizartma
4 poset bezelye
2 poset kirmizi biber yemeklik
2 poset yesil biber yemeklik
Aci biber
Yagli kil biber tursusu
Tarhana
Maydonoz
Bi de manti ve nohut attim mi tamamdir
Kisin masraf cikmasin
Bebise bu bayram 670 tl topladık. Bebek mevlut une gelemicek olan akrabalar para verdi. Bende bu parayla kizima 200 euro alicam bu ay ki birikimimize katkı :)
Yuhhh kızım sen bildiğin hamaratsın ya..Gunaydin
Bende bu gece konserveyle ugrastim
Simdiye kadar yaptiklarim
7 kavanoz menemenlik
5 kavanoz domates sosu
4 kase dolap icin domates rendesi
8 poset barbunya
7 poset fasulye
5 poset patlican kozleme
3 poset kirmizi biber
4 kavanoz erik kompostosu
4 kavanoz seftali kompostosu
4 poset musakka icin patlican kizartma
4 poset bezelye
2 poset kirmizi biber yemeklik
2 poset yesil biber yemeklik
Aci biber
Yagli kil biber tursusu
Tarhana
Maydonoz
Bi de manti ve nohut attim mi tamamdir
Kisin masraf cikmasin
Cocuk rizkiyla gelirmisBebise bu bayram 670 tl topladık. Bebek mevlut une gelemicek olan akrabalar para verdi. Bende bu parayla kizima 200 euro alicam bu ay ki birikimimize katkı :)
Öyle canım valla arttirmak bu devirde çok zor iş. Ama napalım ilerisi için më burun kenarda üç beş kuruşa :)Ben de çalışmaya devam, birikim yapmak ne zor işmiş arkadaş ya
Yuhhh kızım sen bildiğin hamaratsın ya..
Maşallah ne diyim :)
Ben de yapacağıııııııııııııııııııııııııııım kıskandım
Genelde gram alıyorlar canım daha az zararı olsun diye. Ben çeyrek biriktiriyordum ama eskiden cumhuriyete çevirmek içinMerhaba arkadaşlar ben de açılmayan kumbara aldım bozuklukları atıyorum ama ayriyeten altın biriktirmek istiyorum kar edebilmek için hangi tür altından almalıyım 22 ayar 24 ayar pek anlamıyorum gram altın mı yoksa çeyrek mi almalıyım yada altın hesabı açtırmak daha mı mantıklı ?
Gramın da sanırım 22 ayar 24 ayarı oluyormuş hangisi daha iyiGenelde gram alıyorlar canım daha az zararı olsun diye. Ben çeyrek biriktiriyordum ama eskiden cumhuriyete çevirmek için