birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Slm
Dun kaynanamlara geldik gelmeden once sebzelerimi bitirmeye calistim kalanlari buzluga attim.
Gidis-donus biletlerimiz, wc , yeme icme, sadakalar, minibus biletleri falan 470 tl.harcadik.
Kurban paramizida verdik.
Kaynanam konserve yapmis onlardan goturecegim giderken

Gunaydin kizlar
Kaynana evinde daha cok para harcaniyormus onu anladim.Mutfaga surekli birseyler aliyoruz disari cikinca esim buyuk olunca hesap ona kaliyor falan.Neyse kurbana az kaldi hayirlisi..

Gunaydin kizlar
Kaynana evinde daha cok para harcaniyormus onu anladim.Mutfaga surekli birseyler aliyoruz disari cikinca esim buyuk olunca hesap ona kaliyor falan.Neyse kurbana az kaldi hayirlisi..
Napcan canım sık dişini biraz. Bizde geldik malesef ve evime gitmek için gün sayıyorum :)

Gunaydin kizlar

Ben de annemın evinde öyleyim canım, kendi düzeninin dışına çıkınca harcıyor insan.

Temmuz maaşımdan birine 400 tl vermiştim onu verdi sağolsun, geçen ayın maaşından 1000 tl civarı kaldı elimde bu ayki maaştan da 1000 tl ekleyip bayram sonrası altın alıcam inşallah.

Ama kredi kartı borcum 1500 oldu yine ve kendime aldığım hiçbir şey yok

Her ay 1000 tl arttirsan cok iyi olur
Biz neyseki karta bulasmadik yoksa bizimde baya yuksek olurdu

Iyi bayramlar herkese.

Bu ayın sonunda birikimlerimizi yazalım motivasyonumuz artsın.
Tekrardan kumbara yapmaya da başlicam paslandım iyice.

kızlar morhipo da yıldızlı ürünlerde indirim diyor kaptım valla bir düğün elbisesi bizim kızlar düğünü nedense eylüle bırakmış size de öneririm elbiselerden:)
bugünkü bakiyemi doldurdum hadi bakalım ay sonuna dek tutumlu davranabilecek miyiz :)

Slm kizlar
Esimin ailesi, misafirler, kalabalik sofralar devam ediyor tabi harcamalarda..
Artik diger ay toparlanmamiz lazim.
Giderken goturecegim birseyler var en azindan beni bir sure idare eder
Haha canım şafak kaç ne zaman donuyorsun evine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…