Napcan canım sık dişini biraz. Bizde geldik malesef ve evime gitmek için gün sayıyorum :)Gunaydin kizlar
Kaynana evinde daha cok para harcaniyormus onu anladim.Mutfaga surekli birseyler aliyoruz disari cikinca esim buyuk olunca hesap ona kaliyor falan.Neyse kurbana az kaldi hayirlisi..
Gunaydin kizlar
Kaynana evinde daha cok para harcaniyormus onu anladim.Mutfaga surekli birseyler aliyoruz disari cikinca esim buyuk olunca hesap ona kaliyor falan.Neyse kurbana az kaldi hayirlisi..
Her ay 1000 tl arttirsan cok iyi olurBen de annemın evinde öyleyim canım, kendi düzeninin dışına çıkınca harcıyor insan.
Temmuz maaşımdan birine 400 tl vermiştim onu verdi sağolsun, geçen ayın maaşından 1000 tl civarı kaldı elimde bu ayki maaştan da 1000 tl ekleyip bayram sonrası altın alıcam inşallah.
Ama kredi kartı borcum 1500 oldu yine ve kendime aldığım hiçbir şey yok
Aynen :) neyseki az kaldi ..Napcan canım sık dişini biraz. Bizde geldik malesef ve evime gitmek için gün sayıyorum :)
Bebegime harçlık verdi dedesi babanesi 200 tl :) ee tabiki direk cebe attım :)) ay sonu euro alicam ama :)Evett birikime devam az cok demeden biriktirelimmmm 5, 10 kuruslar bile cok degerli benim icin
Ne guzel, ilerde bende cocuguma verilen paralari cocuguma hesap acip biriktirecemBebegime harçlık verdi dedesi babanesi 200 tl :) ee tabiki direk cebe attım :)) ay sonu euro alicam ama :)
Haha canım şafak kaç ne zaman donuyorsun evine :)Slm kizlar
Esimin ailesi, misafirler, kalabalik sofralar devam ediyor tabi harcamalarda..
Artik diger ay toparlanmamiz lazim.
Giderken goturecegim birseyler var en azindan beni bir sure idare eder
Bebisin harçlığı 370 oldu :) 100 euro parası çıktı :)Ekimin 1 inde acicam bakalim kumbarayi
Simdiden durtuyo beni ama frenliyorum kendimi