Eve gidiyor dwmişsiniz. Biraz kendinizden bajsetseniz. Evlimisiniz bekar mı. Çoluk çocuk var mı... Kirada mısınız... Mutfak giderleriniz ne kadar gibi gibi
Anladım canım... Belki çok büyük birikim yapamayabilirsin bu sırada ama kumbarayı dene derim. 5 kuruş 10 kuruş Allah ne verdiyse.. :) akmasa da damlar :)günaydın kızlar
bekarım canım 23 yaşımdayım asgari ücretle çalışıyorum bazı zamanlar ayda elime 100-200 geçiyor masraflara gidiyor malesef.
şu an düğün borçları olduğu için babamın maaşına dokunmamaya çalışıyoruz
eve eşya almıştım ayda 900 tl onu ödüyorum geri kalan parayı eve bırakıyorum lazım olunca annemden istiyorum.
Anladım canım... Belki çok büyük birikim yapamayabilirsin bu sırada ama kumbarayı dene derim. 5 kuruş 10 kuruş Allah ne verdiyse.. :) akmasa da damlar :)
Hosgeldin canimMerhabalar.. Bende aranıza katılabişir miuim
Merhabalar.. Bende aranıza katılabişir miuim
Cok iyi yapmissin canim elimizde hic para kalmadiginda bile gidip az borc aldik yinede kirmadik kumbarayi . Acilmiyo olmasi cooook guzelbu arada dün gidip açılmayan küçük bi kumbara aldım içine sadece bozuklukları atıcamhatta şimdiden 15 tl oldu çok mutlu oldum
Tabiki canim :) hosgeldin ..kızlar bende aranıza katılabilir miyimmmm
hoşbulduk :) her ayı yazmanız hoşuma gitti bizimde vardı kapandı :)Tabiki canim :) hosgeldin ..
Bu ay sonuda yazariz az kaldihoşbulduk :) her ayı yazmanız hoşuma gitti bizimde vardı kapandı :)
Bereketli olsun canim :) birikimini simdiden yazim malum ay sonu yaklasiyo ...benım bugun 0 harcama @yagmur559
ayrıca şimdiden yaziim de unutmiiim benım bu aykı bırıkımım 1 gram altıncık