Afiyet olsun canimm eline sağlık en mantıklısı olduIstanbul da. Domates aldim pazardan. Bir lira idi kilosu. 40 kilo aldim. 6 kilo da biber aldim kırmızı. Hepsini karıştırıp konserve yapacağım. Kisin domates corbasina, yemeklere, makarna soslarina kullanırım ins.
50 lira tuttu hepsi
Evet epeydir girmiyordun canim birikimlerinin devami olur insallahSelam @yagmur559 ve diğer kızlar
Uzunca bi süre yazamadım ama yine geldim dayanamadım :)
Bir haftadır yine biriktiriyorum
Simdilik 80 lira oldu :)
Allah bereket versin
Dışarı cikilmayinca para da harcanmiyormus
Hepinize güzel ,bereketli birikimler
dün 0 harcama
bugun 3tlcık :)
salı gununu beklıyorum domates bıber patlıcan sarımsak alıcam kışlık hazırlık yapıcam. bıraz domates sosu bırazda kahvaltılık sos yaparım
ben bıraz sulu sevıyorum domates sulu yanı 2 kg domatese 4-5 kırmızı bıber, 3-4 tane de yeşil biber sirke yağ maydonoz sarımsak sirke tuz ve bırazda seker ekleyıp yapıyorum gecen senelerde patlıcanlı yaptım sevmedım onuMerhaba. Kahvaltilik sosu nasıl yapiyorsunuz
Tesekkurler:)ben bıraz sulu sevıyorum domates sulu yanı 2 kg domatese 4-5 kırmızı bıber, 3-4 tane de yeşil biber sirke yağ maydonoz sarımsak sirke tuz ve bırazda seker ekleyıp yapıyorum gecen senelerde patlıcanlı yaptım sevmedım onu
rıca ederımTesekkurler:)
Otelide uygun fiyatta bulabilirsen ordan da karın olur canim. biz gecen 160 a kalmistik bir ara yine gitmeyi dusunuyoruz bu sefer daha uyguna bulcamGünaydın kızlar ... dün çeyrek aldım 206 lira küzenin doğumgünü hediyesi 60 tl kuru pasta 25 lira 1.25 de dolmuş parası 4p lira da kantin borcu ödedim
Bugün Ankaraya kinaya gidiceza yarın da düğün var. Otelde kalicaz bugün kuaföre de gidicem ohoo paralar gitti tek artı tarafım evden kıyafetler giycem yeni almiycam
Bazı harcamaların önüne geçemiyoruz ama diğer şeyleri dusunmemiz lazım işte kıyafetle çok aram yok zaten ...
Allah bereket versin cnm zula işini bende çok seviyorum esime zulamdan bahsetseydim şimdi yerinde teller esiyordu o paranınGunaydin kizlar
Dun maas yatti.
Odemeleri ayirdim.
Kurban parasini ayirdim.
Yol paralari falan kuş kadar bisey kaldi
Zulama 40 tl. ayirabildim.
Sagol canim.Allah bereket versin cnm zula işini bende çok seviyorum esime zulamdan bahsetseydim şimdi yerinde teller esiyordu o paranın
Ben zulami 10 bine tamamlayinca bankaya aticam bakalim böyle böyle ne kadar olacakSagol canim.
Aynen zuladan kimsenin haberi olmamalizula bizim para birikim emegimiz
Az olsun bereketli olsun tatlımm allah kolaylıklar versin evet uygun bi otel bulucamGunaydin kizlar
Dun maas yatti.
Odemeleri ayirdim.
Kurban parasini ayirdim.
Yol paralari falan kuş kadar bisey kaldi
Zulama 40 tl. ayirabildim.