- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekimde 1 sene olacaak:)kasımda 1 sene olucak senin :)
Ben de bu ay dikkat edicem caniiim bakalım ne kadar dusucekCanım ben fiste hiç bisey bırakımyorum bu aşırı fark yarattı hafta iki kez makina iki kez de bulaşık makinası çalışıyor evde iki kisiyiz
Yaaa çok sasirdim hemen dikkate alıcam o kadar fark beklemezdimBende sadece prizde takılı fişleri çekerek faturamı 30 TL düşürdüm
Bende o kadar beklemiyordum cnm.Ocak, TV, kettle, mikrodalga, kahve makinesi, cep telefonu şarjı .... bunların hepsinin fişini çektim ve 30 TL fark etti. Şuan evde sadece buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi sürekli olarak fişe takılı onun haricinde her şey çekili.Yaaa çok sasirdim hemen dikkate alıcam o kadar fark beklemezdim
Masallah canim Allah bereket versinBenden bugün 0 harcama bozukluk çıkmadığı içinde kumbaraya atamadim bisey.. 1460 tl zulama attim .. kağıtlar zulama bozuklar kumbise
Canım onu yapmasan kışın pahalı pahalı almak zorunda kalicak sin bence hazırlık yap abartmadan ... sonuçta boğazdan kısılmiyor onlar kışın kurtarıcın olur ... biraz domates koy mesela barbunya fasulye biber kışın hop çıkarır yemeğini yaparsın harcamazsınKızlar birsey sormak istiyorum. Siz olsanız kredi karti borclariniz varken kışlık hazırlığı yapar mıydınız? Yani domates filan alıp konserve yapar mıydınız. Yoksa onu alacağımıza karta ödeme mi yapardınız.
Kart borçları varken harcadığım beş kuruş bile içimi çok acitiyor. Geç akillananlardanim sanirim
Maşallah canım devamı gelsin insallahBenden bugün 0 harcama bozukluk çıkmadığı içinde kumbaraya atamadim bisey.. 1460 tl zulama attim .. kağıtlar zulama bozuklar kumbise
Kışlık hazırlığı derken max ne kadar tutarki? Ben sizin yerinizde olsam az çok kış içinde bir şeyler hazırlardımKızlar birsey sormak istiyorum. Siz olsanız kredi karti borclariniz varken kışlık hazırlığı yapar mıydınız? Yani domates filan alıp konserve yapar mıydınız. Yoksa onu alacağımıza karta ödeme mi yapardınız.
Kart borçları varken harcadığım beş kuruş bile içimi çok acitiyor. Geç akillananlardanim sanirim
Kışlık hazırlığı derken max ne kadar tutarki? Ben sizin yerinizde olsam az çok kış içinde bir şeyler hazırlardım
Bence bu ay kışlık hazırlığınızı yapın önümüzdeki ay da kartı kapatırsınız. En azından domates yapabilirsiniz. Kışın burada domatesin kilosu 8 TLye kadar çıkıyor.Sanırım kırk elli lira filan tutar. Ben de kısım minimum harcama için yapsam diyorum. Bir yandan da faiz işledik için gidiyor
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama 40 50 lira tutmaz pazardan alSanırım kırk elli lira filan tutar. Ben de kısım minimum harcama için yapsam diyorum. Bir yandan da faiz işledik için gidiyor
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama 40 50 lira tutmaz pazardan al