- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
canım konuya bodozlama dalıyorum kusura bakma bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum elektrikte zamanlama var bilmiyorum biliyomusun sabah 06:00 / 17:00 arası normal 17:00 / 22:00 arası en pahalı ve akşam 22:00 dan sabah 6ya kadar olan en ucuz tarife kuruşlarını hatırlamıyorum şuan ama yarı yarıya fark var ben çamaşırları saat tam 22,00 diyince çalıştııryorum bize elektrik 15 20 lira geliyo ama tabi ikimizde çalışıyoruz bununda etkisi vardır birde bütün ışıkları kapatıyoruz yemek faslı bittikten sonra sadece tv açık gereksiz fişler çekili sende dene derim özellikle çamaşır makinasınıYa elektrik faturasından nasıl tasarruf ettiniz anlatir misinizKostebekpasta tebrikler
Anladım canımm çok teşekkürler sence fişten çıkarılmayan şarj aletleri çok etkiliyor mu faturayicanım konuya bodozlama dalıyorum kusura bakma bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum elektrikte zamanlama var bilmiyorum biliyomusun sabah 06:00 / 17:00 arası normal 17:00 / 22:00 arası en pahalı ve akşam 22:00 dan sabah 6ya kadar olan en ucuz tarife kuruşlarını hatırlamıyorum şuan ama yarı yarıya fark var ben çamaşırları saat tam 22,00 diyince çalıştııryorum bize elektrik 15 20 lira geliyo ama tabi ikimizde çalışıyoruz bununda etkisi vardır birde bütün ışıkları kapatıyoruz yemek faslı bittikten sonra sadece tv açık gereksiz fişler çekili sende dene derim özellikle çamaşır makinasını
onuda sorduk:) tv için merak etmiştik çok bi etkisi yokmuş ama tabi hepsinin fişte takılı kaldığını düşünürsek damlaya damlaya göl olur hesabı azda olsa farkeder benceAnladım canımm çok teşekkürler sence fişten çıkarılmayan şarj aletleri çok etkiliyor mu faturayi
Çalışıyorum canimm evet . Benim şu elektrikten fazla geldi bu ay ona da cok sıkıldım esasında camasirlari biriktiriyorum genelde bulasik mak da haftada 2 3 kez calisiyo niye o kadar geliyo bilmiyorum 72 lira geldi . Ama şu an evde 3 kişiyiz bir misafirimiz de varDilruba91 çalışıyomusun evdemisin?
oo evdede yoksan çok gelmişya bizim elektrik su doğalgaz toplam 40 50 geliyo bende elde yıkıyorum makinayla uğraşmıyorum bulaşık makinasından dolayımı çok geldi acaba?Çalışıyorum canimm evet . Benim şu elektrikten fazla geldi bu ay ona da cok sıkıldım esasında camasirlari biriktiriyorum genelde bulasik mak da haftada 2 3 kez calisiyo niye o kadar geliyo bilmiyorum 72 lira geldi . Ama şu an evde 3 kişiyiz bir misafirimiz de var
bizde hergün duş alıyoruz benim bulaşık makinası 2 2 buçuk saat çalışıyo kısa programı yok çok su harcıyo iki dk elde yıkamak daha mantıklı sankiDuş ta harcadığımız şu çok etkiler mi ama o kadar etkilemez diye düşünüyorum . 3 kişi olsak da. Evde değiliz sonuçta. Bilmiyorumki ... bulasik mak da yikamak daha az su harcatır diyorlar ama elde mi yikasam
Benimkinin de kısa programı yok ben de elimde yikiyim bakalımbizde hergün duş alıyoruz benim bulaşık makinası 2 2 buçuk saat çalışıyo kısa programı yok çok su harcıyo iki dk elde yıkamak daha mantıklı sanki
çamaşır makinasıda önemli bence hatta en önemlisi en etki eden o bence onuda uygula canım farkı göriceksinBenimkinin de kısa programı yok ben de elimde yikiyim bakalım
benimde renkliler için 15 dk var huylanıyorum öyle bence temiz yıkamıyo onu daha çok kilim banyo paspası falan için kullanıyorum beyazlara 60 dk var renklilere 89 dk herzmn onları kullanıyorumÇamaşırları da sen kısa programda mi yikiyosunjz cnm benim bi 15 dk lik var bi 54 dakikalık genelde 54 ü kullanıyorum ama haftada 6 kez falan calisiyo belki daha çok .
gerek yok bence canım 60 derecede yıkıyorum zaten iyice temizlendiğini düşünüyorumEvet ben de 15 dk da temizlendigini düşünmüyorum bi de ben çarşaflari ayrı kıyafetleri ayrı havlular ayrı yikiyorum ondan da fazla oluyo birlestiricem
Evet haklısın sen ne zamandır evlisin canimgerek yok bence canım 60 derecede yıkıyorum zaten iyice temizlendiğini düşünüyorum
kasımda 1 sene olucak senin :)Evet haklısın sen ne zamandır evlisin canim