- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
Dışarıdan yemek söylüyorumAa neden ki
Verimli çalışamıyorum,
parayı nereye harcadığımı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarıdan yemek söylüyorumAa neden ki
Bence sen parayi nereye harcayacağım diye dusunuyosan direk fiziki altin al belki onu bozdurmayya usenirsinDışarıdan yemek söylüyorum
Verimli çalışamıyorum,
Alıyorum kız bi tek onlar var elimdeBence sen parayi nereye harcayacağım diye dusunuyosan direk fiziki altin al belki onu bozdurmayya usenirsin
Nasıl yapıyorsunuz bunu?????????????????????????????????Benim bugün 0 harcama
Canım evde olunca zaten haftalik alışveriş yapio esim dolabimda herşey oluyo ekmrgide 3_4 tane alıp buzluga atıyorum hergun bir tane çıkarıp yiyoruz oluyo.. bugün nobetteyim yemeğim suyum buraya ait öyle olunca iste de harcamiom bisey ihtiyaç olmadı bugünNasıl yapıyorsunuz bunu?????????????????????????????????
Sağlıkçı mısınCanım evde olunca zaten haftalik alışveriş yapio esim dolabimda herşey oluyo ekmrgide 3_4 tane alıp buzluga atıyorum hergun bir tane çıkarıp yiyoruz oluyo.. bugün nobetteyim yemeğim suyum buraya ait öyle olunca iste de harcamiom bisey ihtiyaç olmadı bugün
Evet cnmSağlıkçı mısın
Işte ya ben seni boşuna idolüm seçmedimBenim bugün 0 harcama
Hemen listeye ekliyorumm :))Beni de alırmısınız aranıza
Ağustosda sadece 1 gram altın alsım okadar
Ekimde başlarım inşallah birikime
Acilmayan kumbara ise kumbara harici birikimin varsa yazabilirsin canim :)Bu birikimler kumbara harici mi benim kumbara açılmayandan dolmadan açamam
Birikimini maasi alir almaz ayirDışarıdan yemek söylüyorum
Verimli çalışamıyorum,
Günaydın. Aynı yöntemi uyguluyorum şimdilerde.Birikimini maasi alir almaz ayir
Harcama ustu cikan.bozuklarini kumbaraya atmayi dene canim gercekten birikiyor
Harcamalarinida yazarsan nereye ne harcadigini gorursun.ben oyle toparlamistim
Gunaydin canim . Cok iyi yapiyosun bende ay basinda atmasam ay sonu harcanirGünaydın. Aynı yöntemi uyguluyorum şimdilerde.
Işte ya ben seni boşuna idolüm seçmedim