- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
Kizlar elimde 8 tane pantolon var terzilik pacalari yapilacak sadece
Gecen sordum tanesini 5 tl . yapiyormus
Kendim yapcam simdi param cebimde kalir
Bugun evdeyim birkac tanesini yapim diyorum
Bnimde dikis makinem yok ama elim biraz yatkin belki sonra alirim dikis makinesiAyy maşallah ne güzel, öyle işler benim elimden hiç gelmez, ayrıca dikiş makinem de yok.
Kizlar elimde 8 tane pantolon var terzilik pacalari yapilacak sadece
Gecen sordum tanesini 5 tl . yapiyormus
Kendim yapcam simdi param cebimde kalir
Bugun evdeyim birkac tanesini yapim diyorum
Haklisin canim bi tuaf oldu zaten :)Yanlis anlamazsan evde yapma derim
Makine olmazsa amator ve kotu durur
Eger koyu renk degilse tegel cekmis gibi olur
Bu kadar kisma iki uc ver diksin terzi
Gencecik yeni evli kizsin
Bu zamanlarda keyfine bak
Yerine gore harca
Yerine gore biriktir
Haklisin canim bi tuaf oldu zaten :)
Tek maasiz ya nerden kisacagimi sasirdim bi atansaydim..
Evet canim bu sene pek hazrlanamadim seneye insallahInsallah atanirsin
Nasil geciyor calismalar
Ogretmenlik mi ?
class çok sağol böyle programlar olduğunu bilmiyordum.bir kaç tane indirdim şimdilik işime yarıyor.bendeki gıda bölümü ve toplam para yazıyorum.Acaba aldığımız ürünler ve fiyatlarını tek tek yazacağımız bir program var mı?sen hangisini kullanıyorsunPara yönetimi diye bir program var indirebilirsin telefonuna
Bn monefy diye bi Program kullanıyorum orada da kategoriler var o kategorilerden birini secip sonta tek tek yazabilirsinclass çok sağol böyle programlar olduğunu bilmiyordum.bir kaç tane indirdim şimdilik işime yarıyor.bendeki gıda bölümü ve toplam para yazıyorum.Acaba aldığımız ürünler ve fiyatlarını tek tek yazacağımız bir program var mı?sen hangisini kullanıyorsun
Hosgeldn canim bnimde hedefim ev pesinatiydi ama onu askiya aldik bi sure bebek dusunyoruz tedavi icin para biriktircem.@yagmur559 mrb ben de katılmak istiyorum tasarruf kervanınıza ama bugün çok para harcadım. Ama harcadığım kadarını hemen kenara attım. Evleneli 1 yıl oldu borçları yeni bitirdik. Bebek de olunca masraf daha da arttı ama bnm asıl niyetim ev almak için peşinat biriktirmek. Umarım az da olsa birseyler biriktiririm.
Bu arada geçen ay 1 çeyrek aldık. Bu ay 1 tam 1 yarım. Ama mutfak masrafımız çok oluyor. Senin yaptığın listeden denicem haftaya bakalım