Ya hayat çok pahalı kısalım dedikçe harcanıyo
Bebişin burun tıkanıklığı olursa diye eczaneden okyanus suyu aldık 33 tl
Emzik 4 tl
1 kg vazelin 30 tl
Cnm 1 kilo vazelini ne yapacaksınYa hayat çok pahalı kısalım dedikçe harcanıyo
Bebişin burun tıkanıklığı olursa diye eczaneden okyanus suyu aldık 33 tl
Emzik 4 tl
1 kg vazelin 30 tl
Eczaneye 67 tl bayıldık
Cnm 1 kilo vazelini ne yapacaksın
Ayni senin gibiyim canim el yikama takintim var vazelini bnde deniyeyimCanım küçük vazelinler daha pahalıya geliyo, maalesef benim ellerim yaz kış kuru, sürekli de suyun içinde, ellerimi çok aşırı yıkıyorum, bu konuda biraz takıntılıyım, sıvı sabunlar da daha çok kurutuyo, el kremleri hiç fayda etmiyo, sadece vazelin yumuşatıyo, olmazsa olmazım
Ceyrek alamasan bile gram al canim ben yil sonuna kadar sadece bozuklarla en az 3 tane ceyrek alcamArtık bende yazacağım.Canım konunun başlarında düşünce altın almak istediğinden bahsetmişsin almışmıydın acaba.Bende bugün çamaır suyu ve bulaşık deterjanı aldım ama fiyatına dikkat etmedim.Bundan sonra dikkat edeceğim.ayrıca ay sonuna 3 gr fena fikir değil
Aldim canim 3 gr aldim sonra altin yukselincede tl de kaldim bankaya attim 600 ydi 300 harcadim 300 de bankaya attimArtık bende yazacağım.Canım konunun başlarında düşünce altın almak istediğinden bahsetmişsin almışmıydın acaba.Bende bugün çamaır suyu ve bulaşık deterjanı aldım ama fiyatına dikkat etmedim.Bundan sonra dikkat edeceğim.ayrıca ay sonuna 3 gr fena fikir değil
giyim kuşamı mayıstan sonra al.Havalar tam ısınmadı idare et canımKizlar merhaba
Bugun disari cikcam eksikler hic bitmiyor
Bugun son eksikleri alcam insallah
Boyle giyim kusam ihtiyaclarini erteleyip sonra hepsini birden alinca gozume cok gorunuyor
Cok acil olanlari aliyorum zaten fazla para harcamamak icin :)giyim kuşamı mayıstan sonra al.Havalar tam ısınmadı idare et canım
Bncede canim yazinca insan daha net goruyo harcamalariniborç 9 tl
2 pet şişe su 1 tl
kahvaltı çay 4 tl
hediye 10 tl
toplam 24 tl
bundan sonra buraya hep not alacağım aylık gider belli olacak.