birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Cnm 1 kilo vazelini ne yapacaksın

Canım küçük vazelinler daha pahalıya geliyo, maalesef benim ellerim yaz kış kuru, sürekli de suyun içinde, ellerimi çok aşırı yıkıyorum, bu konuda biraz takıntılıyım, sıvı sabunlar da daha çok kurutuyo, el kremleri hiç fayda etmiyo, sadece vazelin yumuşatıyo, olmazsa olmazım

Ayni senin gibiyim canim el yikama takintim var vazelini bnde deniyeyim

Artık bende yazacağım.Canım konunun başlarında düşünce altın almak istediğinden bahsetmişsin almışmıydın acaba.Bende bugün çamaır suyu ve bulaşık deterjanı aldım ama fiyatına dikkat etmedim.Bundan sonra dikkat edeceğim.ayrıca ay sonuna 3 gr fena fikir değil

Ceyrek alamasan bile gram al canim ben yil sonuna kadar sadece bozuklarla en az 3 tane ceyrek alcam

Kizlar merhaba
Bugun disari cikcam eksikler hic bitmiyor
Bugun son eksikleri alcam insallah
Boyle giyim kusam ihtiyaclarini erteleyip sonra hepsini birden alinca gozume cok gorunuyor

Aldim canim 3 gr aldim sonra altin yukselincede tl de kaldim bankaya attim 600 ydi 300 harcadim 300 de bankaya attim

Kizlar para biriktirmeye baslayinca gozume 5 kurus bile o kadar degerlikiii anlatamam
Dun kalemlikten 5 kurus cikti nasil sevindim hemen attim cuzdana
Alisverislerdede cok dikkat ediyorum bazen 5 kusrs 10 kurus para ustu vermiyorlar bnde ona gore hesaplayip veriyorum parayi

Bugun bi sandalet begendim 65 tl.sandaletim yok hep spor giyiyordum parada harcamak istemiyorum ama yazinda sandalet iyi olur bilmiyorun bakalim napcam.
Bugun 50 tl harcadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…