birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

merhaba kızlar bugünkü harcamam
kahvaltı 3 tl
çay 1 tl
kumbaraya da 3.30 tl gidiyor:)
çok şükür bu hafta kumbaraya dokunmadım şunu da keşfettim o gün çok harcama bile yapsam kumbarama para atmam lazım yoksa para biriktiremem ben

kızlarrrr gıren yok pek fazla foruma heralde... dun esım 50 lıra verdı 15 ıne kadar ıdare edecegım sımdılık bozukluklarla ıdare edıyorum ekmek falan alıyorum amac 50 lıradan 30 unu kumbaraya atmak bakalım artık bıde hergun mutlaka hıc atmasam 1 lıra yada 2 lıra muhakkak atıyorum ıstıkrarlı bı sekılde bırıktırecegım ınsallah... 1 ay olmak uzere para bırıktırmeye baslayalı.

benımde esımın haftada 3 gun calışıyo olması bızım ıcın dezavantaj herzaamn dısarı cıkıp para harcama sansın oluyor malesef Allahtan bugunlerde kursu varda evde duruyoruz:)))))))

Aynen canim benimde elim yavas bir ise basliyorum 3 saat sonra zor bitiyor
Alacaklarin listesini yaptim en az 300 tl harcama yapacagim oyle gorunuyor
Yarin alisverise cikacagim kiyma alip kofte yapcam buzluga atcam eti haslayip buzluga atcam hazir olsun.Belki sekerpare yada kek yaparim karar vermedim daha.
Anneme hediye alcam en az 30 tl de o tutar
Ay sonunu goremiyorumm

Selam kızlar öncelikle hepinizin anneler günü kutlu olsun Allah anne olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Bugün pazara gittik:
1 kg küçük patates 75 kuruş
1 kg kuru soğan 1 tl
yarım kilo taze soğan 1,5 tl
2 kg yemeklik domat 2 tl
2 kg kahvaltılık domat 3 tl
1 kg salatalık 2 tl
3 adet yeşillik 1 tl
1,5 kg tombul kabak 3 tl
2 demet semiz 2 tl
1 kg çilek 5 tl
erik 3 tl lik(kilosu 5ti)
1 kg yeşil elma 1,5 tl
fıstık 5 tl
çiğdem 2,5 tl
acı biber 1 liralık
tombul patlıcan 1,5 tl
Canım nasıl börülce istiyor üç haftadır kilosu 10 tl almadık tabi her yer bezelye dolu geçen hafta bi sürü buzluğa attık diye almadık :) Yaklaşık 35 tl harcamışız Allah bereket versin.

Amin canim .. bazi seyler cok uygunmus bizim burda fiyatlar yuksek oldugundan heralde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…