birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Bu ara hiç birikimim yokk gezdim yedim giyindim birasda kafa dağıtım dedimm aldimm eksiklerimı bir arkadas asilama yaptıricam ti parası yoktu ona 300 verdim birikimimdenins kavuşur oda burdan yazarım yaşı 38 ilk deniyor iki yılık evli eşinin eski eşinden iki çocuğu olduğu için hiç bir haktan yararlamadilar durumlarda yokk ins asilama tutar dua edin kızlar

Devletide dusunuyorum canim ama ozelde olur her ihtimale karsi biriktirim diyorum siz iyi biriktirmisinz bizim borclar yeni bitti yeni yeni kenara bisey atabiliyom birikime devam edelim..

Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin..

selam kızlar bugün battım resmen
sabah arkadaşa kahvaltıya gittim marketten bişeyler aldım 9 tl
erkek arkadaşıma para gönderdim 27 tl (kat kat geri alcam görür o :))
gevrek aldım 2 tl
çarşamba günü manisaya erkek arkadaşımın yanına gidebilirim(ben izmirde oturuyorum) yol parası baya tutcak bari kumbaramdaki kuruşlara dokunmasam bu hafta o bile kar benim için

Canım öncelikle hoşgeldin. Bende öğrenciyim. 24 yaşındayım. Ben şöyle yapıyorum ilk başta. Altın alacak para çıkışmıyorsa hemen dolar yapıyorum. (harcamamak için) birikime devam ettikçe bakıyorum doların ustune biriktirdiğim para denkleşiyorsa gidiyorum altın alıyorum. Eylül ayından bu zamana kadar 3 çeyrek yaptım

Gunaydin hanimlar
Benimde moral sıfır
Esimin maasi eksik yatmis
Moralimiz cok bozuldu esim konusurum diyor ama hic sanmiyorum degisecegini ozelde cok adaletsizlik oluyor
Bu ay da memlekete gitcektim yol masrafi falan hic iyi olmadi

Gunaydin hanimlar
Benimde moral sıfır
Esimin maasi eksik yatmis
Moralimiz cok bozuldu esim konusurum diyor ama hic sanmiyorum degisecegini ozelde cok adaletsizlik oluyor
Bu ay da memlekete gitcektim yol masrafi falan hic iyi olmadi
Üzme canını Yağmur. Hesap hatası falan olmuştur. Konuşsun mutlaka düzeltirler. Eksik yatırmaları başka şekilde izah edilemez. Çalıştığı işyerini bilmediğim için çok fazla birşey diyemiyorum.

Disari ciktik bugun sogan, fasulye, domates, biber, tavuk, sut, muz aldim 35 tl odedik.Yarin birseyler daha almam lazim dolapta birsey kalmadi.Faturalarda gelmedi daha bu ay firin, tost mak. kettle cok calisti gelecek rakami merak ediyorum

Bizim karttan kurtulmamız pek mümkün görünmüyor. 2000 TL taksit var. Gezme tutkumuz bizi sürekli kart kullanmaya sevkediyor.
Bazen de nasılsa taksit yaptırıyoruz diyip gereksiz şeyler aldığımızda oluyor ancak bundan bayağı kurtulduk.
Şöyle 3-5 ay yeni taksit yaptırmasak olacak ama mutlaka birşey çıkıyor.

Bende kk kullanıyorum
Ama yeni ve çok acil olmayan şeylerde taksit Veya çekim yaptırmıyorum
Dikkatli kullanmak gerek kk nı yoksa tüm maaş ona byby.
Alınacak herseyi nakit almak çok daha iyiymiş ben bunu 6ay önce daha yeni öğrendim.Biraz geç oldu ama sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…