Degisik olmus bnde merak ettimBaşlığı görünce aklıma geldi bugun 1 Mayıs kumbarayi açacağım
Bu kumbaraya markette alışveriş yaptığım da su kadar indirim yapıldı yazıyor ya hani indirimli ürün fiyatları düşüyor. Ordaki tutarları attım ve Giyim alisverislerinde kazandığım indirim tutarlarini sanki indirimde değil gibi düşünüp yine bu kumbarayi attım
1 şubatta başladım.
1 mayisda açacağım dedim
Bu sadece indirim takip kumbarası. Ara sıra bozuk para da attım ama çok değil.
Sonuç beni mutlu ederse devam edeceğim bakalım ne var.
227 tl çıktıDegisik olmus bnde merak ettim
Bereketli olsun inşallahMayis ayinin ilk parasini attim kumbarama
1 mayis = 7 tl. 10 krs.
Cok iyiymiss canim bereketli olsun yola devam227 tl çıktı
Olsun canim nerden baslarsan iyi keske bnde okurken baslasaydim daha yeni yeni aklim basima geldi@yagmur559 çok teşekkür ederim:) hemen kendimden bahsedeyim 23 yaşındayım çalışmıyorum üni son sınıftayım haftada 3 gün okula gidiyorum sadece harçlık alıyorum ailemden maalesef keşke hemen iş bulsam okul bitince. kredi kartına çok fazla borç yaptım erkek arkadaşım ödememe yardım ediyor ama kendim ödemek istiyorum bi de okul bitince kim bilir ne zaman iş bulcam o yüzden şimdiden biraz birikim yaparsam iyi olur diye düşündüm. dışarı çıkınca gerçekten çok fazla gidiyor özellikle cay ve kahveye çok para veriyorum üstelik okul kantininden içmeme rağmen günde 5 tl gidiyor nerdeyse ilk tasarrufu burdan yapmak en mantıklısı sanırım.
Merhaba canim sizin orada kol ücreti uygunmuş 10 tl bizim burda 15 20 bende kendim hallediyorumm bir tek kaşa biyik a gidiyorum.bimden ağda yi aliom bide ben sır ağda bantı aliom onlarda isimi görüyor .kızlar anneler günunde ne alicaksiniz annenize kayinvalidenize fikirlere ihtiyacım var ...Kesinlikle a101 bim sayesinde uygun biseyler aliyoruz
Bnde takip ediyorum indirimleri sabun sampuan pecete t.kagdi deterjan stokluyorum indirimdeyse..
Kas biyik kendim hallediyorum cimbiz ve ip sayesinde..sac kesimine gidiyorum kuafore .. bi de arefe gunleri :)
Agda cok nadir kullaniyorum genelde epilasyon aleti, eldiven daha pratik oluyoMerhaba canim sizin orada kol ücreti uygunmuş 10 tl bizim burda 15 20 bende kendim hallediyorumm bir tek kaşa biyik a gidiyorum.bimden ağda yi aliom bide ben sır ağda bantı aliom onlarda isimi görüyor .kızlar anneler günunde ne alicaksiniz annenize kayinvalidenize fikirlere ihtiyacım var ...
Epilasyon canımı çok yakın dayanamıyorum adaya alıştım sanirimm diğer lerini hiç denemedim ama eminim pratik oluyo dur ben lazer gitmek istiyorum aslında ama tüp bebek olaylarını one aldigim için kaldı ins bebisim olsun ilerde giderim ins ins ❤
Benim yakın arkadasum da yaptırdı bizim burda düğün vardı ne giycem dedi ne oldu dedim lazer e gittim bacakların hep yanık etek filan giymem ki dedi yani haklısınız zor ya hem acısı hem yanigi hastane olması lazım yapacağım yerimm işini bilmesi lazimmm yoksa yaptırmak suan zaten cokk ilerde plan suan ki durum bebisin gelmesilazere iki tane arkadaşım başladı ikisi de bi süre sonra acısından yarım bıraktı. bu arada arkadaşımın babası bu tüketici davalarına bakan hakim(tam ne deniyor bilmiyorum) o söylemiş kızına bu lazer epilasyon yüzünden çok dava geliyor önüme diye yanıklar vs. oluyormuş o yüzden iyice araştır bence
Ben suan biriktiripyoruz canim eşimle tüp bebek için devlet hakkını kulanicamisniz yağmur ben bir kere devlete denedim ama pek memnun kalmadım bizim işimiz özellik iki yıldır biriktiriyiruz 12 milyar biriktirdık 500tl de ben 1 liralarla biriktirdım onuda kattım suna bankadan 12500 var bir tane tupe yeter ama ikinci olmasa tekrar biriktirip sil baştan yine hakımda en hayırlısı olsun ins herkesin gönlüne göre versin RabbimInsallah bebislerimiz olur
Artik bebis icin para biriktircem..