Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atletlerin kalitesi gerçekten çok iyi çıkarsam bnde 2 tane alayım hazır indirime girmişkenBende 12 lira harcadim ..
Bimin gof gofuna bayiliyorum ..
Atletlerde indirime girmis bir tane atlet aldim ..
2.95 iyi oldu ..
Canım gunaydinnn nasilsin nn aldığın ilaç ne kuzumm merak ettim esine vitamin mi alıyorsun şifa olsun insMerhabalar
Bugun 0 harcama yapmak isterdim...
Eczaneden esime ilac 15 tl.
Ekmek 1 tl.
Toplam : 16 tl.
Merhaba canimCanım gunaydinnn nasilsin nn aldığın ilaç ne kuzumm merak ettim esine vitamin mi alıyorsun şifa olsun ins
İnş kuzummm benimde benimdeAh bnimde boyle bi yavrum olsaa
Bende diğer ay gidivem kuzum artık bir yerden başlamak lazım evde düşün düşün olmuyor ramazandan önce gidip bir iki merkezle görüşelim aklımıza tarandı tüp deniycem ins ❤ hepimiz için en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip olsunn belkı iii ikiz olur yağmur neden olmasınMerhaba canim
Yok canim ya esim surekli grip oluyor
Grip ilaclari aliyorum birde kansizlik var onun ilaclari
Diger ayda doktora gitcez tupbebek icin o da ilac verir kesin
Eczaneye calisiyoz vala :)
Insallahh canim aynen gidelim hayirlisiyla biran once olsun ..Bende diğer ay gidivem kuzum artık bir yerden başlamak lazım evde düşün düşün olmuyor ramazandan önce gidip bir iki merkezle görüşelim aklımıza tarandı tüp deniycem ins ❤ hepimiz için en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip olsunn belkı iii ikiz olur yağmur neden olmasın
Amin canim insallahhRabbim en kisa zamanda Yağmur'a da sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah. Amin...
Selam canım sık sık ilaç aldım diyosun eczacı olduğum için dikkatimi çekti çok sık hasta oluyorsa ayrıntılı bi doktora görünebilir. Geçmiş olsunMerhaba canim
Yok canim ya esim surekli grip oluyor
Grip ilaclari aliyorum birde kansizlik var onun ilaclari
Diger ayda doktora gitcez tupbebek icin o da ilac verir kesin
Eczaneye calisiyoz vala :)
Sagol canim hastanede yattigi zamanlar ayrintili tetkikler yapilmisti kansizlik varmis demir uretimi azmis baya bi zaman ilac kullandi yeni yeni duzeliyor bu yuzden heralde daha sık hasta oluyor ..Selam canım sık sık ilaç aldım diyosun eczacı olduğum için dikkatimi çekti çok sık hasta oluyorsa ayrıntılı bi doktora görünebilir. Geçmiş olsun
Hosgeldin canim mayis ayi ugurlu olur insallahhGünaydın arkadaşlar birkaç gündür topiğinizi okuyorum çok hoşuma gitti bugün 1 Mayıs ben de yeni ayla beraber aranıza katılmak isterim kabul ederseniz :)