birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Gunaydin hanimlar
Esim 120 tl odeme yapacak bugun.
Ay sonu bisey biriktiremiyorum bu ekstralar yuzunden :KK12:

Merhabalar
Bugun 0 harcama yapmak isterdim...
Eczaneden esime ilac 15 tl.
Ekmek 1 tl.

Toplam : 16 tl.

Canım gunaydinnn nasilsin nn aldığın ilaç ne kuzumm merak ettim esine vitamin mi alıyorsun şifa olsun ins
Merhaba canim
Yok canim ya esim surekli grip oluyor
Grip ilaclari aliyorum birde kansizlik var onun ilaclari
Diger ayda doktora gitcez tupbebek icin o da ilac verir kesin
Eczaneye calisiyoz vala :)

Merhaba canim
Bende diğer ay gidivem kuzum artık bir yerden başlamak lazım evde düşün düşün olmuyor ramazandan önce gidip bir iki merkezle görüşelim aklımıza tarandı tüp deniycem ins ❤ hepimiz için en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip olsunn belkı iii ikiz olur yağmur neden olmasın

Bende diğer ay gidivem kuzum artık bir yerden başlamak lazım evde düşün düşün olmuyor ramazandan önce gidip bir iki merkezle görüşelim aklımıza tarandı tüp deniycem ins ❤ hepimiz için en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip olsunn belkı iii ikiz olur yağmur neden olmasın
Insallahh canim aynen gidelim hayirlisiyla biran once olsun ..

Merhaba canim
Selam canım sık sık ilaç aldım diyosun eczacı olduğum için dikkatimi çekti çok sık hasta oluyorsa ayrıntılı bi doktora görünebilir. Geçmiş olsun

Selam canım sık sık ilaç aldım diyosun eczacı olduğum için dikkatimi çekti çok sık hasta oluyorsa ayrıntılı bi doktora görünebilir. Geçmiş olsun
Sagol canim hastanede yattigi zamanlar ayrintili tetkikler yapilmisti kansizlik varmis demir uretimi azmis baya bi zaman ilac kullandi yeni yeni duzeliyor bu yuzden heralde daha sık hasta oluyor ..
Mesleginiz guzelmis :)

X