birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Hoşgeldiniz calisiomusun uz bol birikimler dilerim kızlar bende spora yazildim pazartesi basliycam ins 50 tl aylık bir ay gidicem şu bebis olayı için kafam dağılsin biliosun uz negatif bir denemem oldu iki ay snra tekrar tup yapılıncak Hayırlısı olsun ins ama sporun bana iyi gelcene inanıyorum ins sağlıklı yemeğe de dikkat ediyorum bizim bahçe var evin arkada yeşil soğan korpecikk doğal dere otu maydanoz pazı tere kivircik ne ararsanız var yeşillik bahçeden aliom o masrafı olmuyo hemde sağlık hormonsuz bi ara çekip koyucam resimi buraya .d.d. imkaniniz varsa ekin derim

evet Yavrum benim calısıyorum cok sukur ama malesef oyle bır ımkanım yok bahce ekme gıbı olsa bende yaparım keske olsa
Olsunnn ne güzel calisosunuz ben kendime uygun bir iş bulamadim küçük yerde olduğum icinn çalışma hayatı biras ara verdim ist dayken calisio dum bendr suan boş zamanlarını değerlendiriyorum spora yazildim ev işi bahçede oyalanıyorum eşim öğlen yemeğe gelio ona yemek hazırla böyle zman geçio siz calisosunuz en güzeli ..

inşallah sızde en yakın zamanda kendınıze uygun bır iş bulursunuz spor bahce işlerı cok guzel ugraslar bende yorulup gelıyorum kolumu zor kaldırıyorum

Canim geçmiş olsun boşver sağlık önemli yeterki sağlığımız olsun kızlar bende bugün 1 ekmek aldım kayinvalidem pazara gitti muz almış bir kilo armut makarna sağolsun alır bana eksiklerimı Allah razı olsun para da almaz siz biriktirip tedaviniz var der hepp ...dünden yemeklerim var di bugün rahatım Evimi temizledim biras bende rahasiz im belim agriyo geçen ayki tüp bebek ıgnelerin den dolayi diyorum vucudumdan araba kadar olucak böyle hayırlısı olsun ins ❤

Cok sagol canim sanada gecnis olsun dinlen .. ne guzel kaynanan iyiymis benimki de bnim parami yer

Merhaba hanimlarrr
Bugun disciye gittim kanal tedavisi dedi 200 tl odedik
iki seans birincisi bitti ikincisi carsambaya..
Bime gittik yatak odamda hali yoktu baktim 35 tl kucuk ama yeter aldim
2 pakette cekirdek aldim
Toplam: 240 tl

Geçen bende aldım anneme Güle güle kullan canim geçmiş olsunn sağlık olsun cwnim bende geçen sene o fiyata yaptırmıştım kanal tedavimi bizde eşimle bugün kahve içmeye çıktık 15 tl verdik ekmek aldım bir tanede başka masraf im yokk ama kıyafet bakiom kuzisinin düğünü var eSimin in 4 kilo versem tam süper yakışacak 52 olmam laizm acil s.s. s

Gunaydinnn bende evdeyim bugün temizlik yapıcam esimmin işi var ona kadar yok havada super ise adası kendimi harcama yapmiycam bende günü 0 bitirmek hedefim. Hepinizi opuyorumm

Sagol canim verirsin kilo ya..

Merhabalarr
Baya gec kalkiyoz pazarlari ..
Kahvalti yaptik esim aksama dogru disari cikalim diyo kendimi tutmaya calisacam bakalim ..
Baya para harcadim bu ay ama hep yiyecek hic gereksiz bisey almadim
Alacaklarim: peynir, keci boynuzu, ekmek
Liste disina cikmamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…