- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 36
evetYavrum benim calısıyorum cok sukur ama malesef oyle bır ımkanım yok bahce ekme gıbı olsa Olsun calisosunuz bundan büyük uğraşmi olur ben evde olduğum için ilgileniyorum .d boszamnlrimi değerlendiriyorum:)
Olsunnn ne güzel calisosunuz ben kendime uygun bir iş bulamadim küçük yerde olduğum icinn çalışma hayatı biras ara verdim ist dayken calisio dum bendr suan boş zamanlarını değerlendiriyorum spora yazildim ev işi bahçede oyalanıyorum eşim öğlen yemeğe gelio ona yemek hazırla böyle zman geçio siz calisosunuz en güzeli ..evetYavrum benim calısıyorum cok sukur ama malesef oyle bır ımkanım yok bahce ekme gıbı olsa bende yaparım keske olsa
Hosgeldin canim :) iyi harcamissin valabugun okula gıdıp geldım 1 tl ekmek ıcın harcadım o kadar :)
Cok sagol canim sanada gecnis olsun dinlen .. ne guzel kaynanan iyiymis benimki de bnim parami yerCanim geçmiş olsun boşver sağlık önemli yeterki sağlığımız olsun kızlar bende bugün 1 ekmek aldım kayinvalidem pazara gitti muz almış bir kilo armut makarna sağolsun alır bana eksiklerimı Allah razı olsun para da almaz siz biriktirip tedaviniz var der hepp ...dünden yemeklerim var di bugün rahatım Evimi temizledim biras bende rahasiz im belim agriyo geçen ayki tüp bebek ıgnelerin den dolayi diyorum vucudumdan araba kadar olucak böyle hayırlısı olsun ins ❤
Sagol canim verirsin kilo ya..Geçen bende aldım anneme Güle güle kullan canim geçmiş olsunn sağlık olsun cwnim bende geçen sene o fiyata yaptırmıştım kanal tedavimi bizde eşimle bugün kahve içmeye çıktık 15 tl verdik ekmek aldım bir tanede başka masraf im yokk ama kıyafet bakiom kuzisinin düğünü var eSimin in 4 kilo versem tam süper yakışacak 52 olmam laizm acil s.s. s