Bn kndim yaptim gecen ay bakalim bu ay belki yine yaparim guzel oluyo gercktnCanım kendin yapsana yoğurdunu hem daha ekonomik ve sağlıklı olur
dimiiNerdesiniz yav hanımlar? @yagmur559 bir tane cımbız getir de şu hanımları cımbızla ayıklayıp bilgisayar veya telefon başına oturtturalım
İstanbuldaysanız hayat gerçekten pahalı... Bir asgari ücretle geçinmeye kalksan geçinemezsin. En kotu kiralar 800 lira. 2000 lere kadar çıkıyor. Tek kişi çalışan bir ailede çalışan kişi napsın şimdi. İki kişi çalışsa sırtlarını anca doğrulturlar. O da kredi kartı olmadan. @yagmur559 yat kalk haline şükret küçük bir yerde yaşıyosunuz.Kizlar bende okuyorum ama yazamdim bende harcama 300 lira annemi gezdirdim ben gezdim ihtiyaçlarimi aldim 3 tane de gram aldım bende tatil için biriktiriyorummm bütün kızlar toplandık toplandık :)pazar evime gecicem ins birikim devam eder ama ece alışveriş başlar ece gidince de ihtiyaçlar bitmiyotr kii hep bişe cikioo
3 tane gram çok iyi ya. çok çok iyi hemde. İhtiyaçlar da ne zaman bitti ki..Kizlar bende okuyorum ama yazamdim bende harcama 300 lira annemi gezdirdim ben gezdim ihtiyaçlarimi aldim 3 tane de gram aldım bende tatil için biriktiriyorummm bütün kızlar toplandık toplandık :)pazar evime gecicem ins birikim devam eder ama ece alışveriş başlar ece gidince de ihtiyaçlar bitmiyotr kii hep bişe cikioo
Annem istanbulda cwnim zor hayat onlar emekli babam abim calisio bir annem var evde onların ama yinede geçince sıkıntı yaşıyorlar ben küçük bir ilçedeki izmit in sansli yim daha uygun oluyor hersey ev bize ait şükür ki ama işte tüp bebek tedavisi zor oluyor maliyetli maddi manevi buduruu yaşayanlar bilir ins bir gün anne oluruz emekler onun icinn canim arkadaşlarım benmmm yağmur keçiboynuzu fiyati ne kadar ve nadil yapılıncak Bende yarın alicam ins pekmez eşimin midesi o yakıyor ondan dolayi onu yapicam3 tane gram çok iyi ya. çok çok iyi hemde. İhtiyaçlar da ne zaman bitti ki..
İzmit mi? Ah iki yılım orada geçti. İstanbuldan kocaeliye gittim geldim üniversite boyunca :) orası biraz daha iyi istanbula GoreAnnem istanbulda cwnim zor hayat onlar emekli babam abim calisio bir annem var evde onların ama yinede geçince sıkıntı yaşıyorlar ben küçük bir ilçedeki izmit in sansli yim daha uygun oluyor hersey ev bize ait şükür ki ama işte tüp bebek tedavisi zor oluyor maliyetli maddi manevi buduruu yaşayanlar bilir ins bir gün anne oluruz emekler onun icinn canim arkadaşlarım benmmm yağmur keçiboynuzu fiyati ne kadar ve nadil yapılıncak Bende yarın alicam ins pekmez eşimin midesi o yakıyor ondan dolayi onu yapicam
canım bnım ya bızde tek maasız bızıde cok kasıyuo bu tup bebek surecı maliyeti... keci boynuzunun kılosunu 10 a alıyom pahalı ama mecburAnnem istanbulda cwnim zor hayat onlar emekli babam abim calisio bir annem var evde onların ama yinede geçince sıkıntı yaşıyorlar ben küçük bir ilçedeki izmit in sansli yim daha uygun oluyor hersey ev bize ait şükür ki ama işte tüp bebek tedavisi zor oluyor maliyetli maddi manevi buduruu yaşayanlar bilir ins bir gün anne oluruz emekler onun icinn canim arkadaşlarım benmmm yağmur keçiboynuzu fiyati ne kadar ve nadil yapılıncak Bende yarın alicam ins pekmez eşimin midesi o yakıyor ondan dolayi onu yapicam
Seni marketlerden toplucaz yakındaMerhabalarrr
Masallah hergun alisveristeyim
Temadan :
24 lu tuvalet kagidi 8.90
Calgon 3lu paket 3 al 2 ode 16.90
Uygundu fiyatlari aldim stokladim.
A101den : 1 paket incir
Firindan :1 ekmek
Aktardan: 1 kilo keci boynuzu
Toplam: 45 tl pufffffff
AynenSeni marketlerden toplucaz yakında
Oldun. 5 kuruş 5 kuruşturAynenbi cikiyom heryere ugruyom
Aldığın gram altın 22 ayar olmasın. Çünkü çok yükseldi bugün yine altın takip ediyorum da. Bankada altın hesabı açtım ordan alıyorum ben ama kumbarada birikenlerle gram aldım 1 tane. Onu da 24 diye belirterek aldım yoksa 22 veriyordu kuyumcu.Kizlar ben bugun altın aldım gram 113 du acaba iyiyim aldım alışveriş merkezinden aaldim genelde pahalı oluyo ya sormadım da mahale kuyumcusuna esime acil lazımmış birinden borç almıştı onu vermek için aldım kendime ait dört gram var onlar birikimlerim die alalım dedi .d.d