birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Kizlar ben bugun altın aldım gram 113 du acaba iyiyim aldım alışveriş merkezinden aaldim genelde pahalı oluyo ya sormadım da mahale kuyumcusuna esime acil lazımmış birinden borç almıştı onu vermek için aldım kendime ait dört gram var onlar birikimlerim die alalım dedi .d.d
Evet 22 ayar olabilir. Çünkü 24 ayar gramlar 118 lira

Aldığın gram altın 22 ayar olmasın. Çünkü çok yükseldi bugün yine altın takip ediyorum da. Bankada altın hesabı açtım ordan alıyorum ben ama kumbarada birikenlerle gram aldım 1 tane. Onu da 24 diye belirterek aldım yoksa 22 veriyordu kuyumcu.
Aaa onu bilmiyorummmm gram ama aynısı 916 yazio 1 gram yazio anlamdim teksur ederim cevap lar icinn bi inceliycem:)

Annem istanbulda cwnim zor hayat onlar emekli babam abim calisio bir annem var evde onların ama yinede geçince sıkıntı yaşıyorlar ben küçük bir ilçedeki izmit in sansli yim daha uygun oluyor hersey ev bize ait şükür ki ama işte tüp bebek tedavisi zor oluyor maliyetli maddi manevi buduruu yaşayanlar bilir ins bir gün anne oluruz emekler onun icinn canim arkadaşlarım benmmm yağmur keçiboynuzu fiyati ne kadar ve nadil yapılıncak Bende yarın alicam ins pekmez eşimin midesi o yakıyor ondan dolayi onu yapicam

Aidin salih in sade hayat ya da sade yaşam kitabını ismini tam hatırlayamadım okumanızı tavsiye ederim

Merhabalarrr :KK49:
Yemek, bulasik,cay anca yazabildim
Survivor baslamadan girim dedim
Bimden cekirdek, havuc
Firindan 2 ekmek

Toplam: 6.5 tl.

Bu ay fzla mutfak masrafi yaptim bogazdan da kesilmiyo ki :KK12:

2 kişi için çok ekmek tüketmiyor musunuz
Çocuk için ekmeğin fazlasının zararlı olacağını düşünüyorum ya da hissediyorum diyelim

Telim eskidi artik cok fazla donuyor degistirim diyorum aklimda bi tel var oda 1600 tl. :KK12:
Nyse diyom bi sure daha idare edim o para cebimde kalsin son demine kadar kullanim:KK47:
Gecen lahana almistim baya buyuk 3 bidon tursu kurdum tursum bitmisti kalaninida yikadim hasladim buzluga attim kocis sarma istedi :KK200:
Kara lahana vardi dolapta bozulmasin diye onlarida dograyip saklama kabinda buzluga attim
Buzluga baya bi sey tikistirdim bu ara agzina kadar doldu :KK48:

Telim eskidi artik cok fazla donuyor degistirim diyorum aklimda bi tel var oda 1600 tl. :KK12:
Nyse diyom bi sure daha idare edim o para cebimde kalsin son demine kadar kullanim:KK47:
Gecen lahana almistim baya buyuk 3 bidon tursu kurdum tursum bitmisti kalaninida yikadim hasladim buzluga attim kocis sarma istedi :KK200:
Kara lahana vardi dolapta bozulmasin diye onlarida dograyip saklama kabinda buzluga attim
Buzluga baya bi sey tikistirdim bu ara agzina kadar doldu :KK48:
Benimde sıkıntı telin donmasiydi ben gittiğimde 1500 luk telefon vardı aklıma snra samsung e5 e karar verdim istersen bir bak tavsiyem ben memnunum fiyati da daha uygunn canimmm

Merhaba. Konuya girdim ve okurken bazı hanımların altın aldığını okudum. Altın dan bu ara uzak durmanızı tavsiye ederim gram 120 oldu ve bu rakamlardan alındığında zarar edilebilir yinede herkesin kendi tercihi tabiki. Bilezik yerine de 24 ayar gram altın almanızda fayda var bilezik bozulunca değer kaybediyor. Bankaların altın hesapları oluyor bankanıza parayı attıktan sonra oradan gram altın alabilirsiniz. Ama bakanın makasına yani alış satış fiyatına dikkat edin. Pahalı satıp ucuz alabilir makası çok olmasın. Herkese bereketli bol birikimler

Merhaba. Konuya girdim ve okurken bazı hanımların altın aldığını okudum. Altın dan bu ara uzak durmanızı tavsiye ederim gram 120 oldu ve bu rakamlardan alındığında zarar edilebilir yinede herkesin kendi tercihi tabiki. Bilezik yerine de 24 ayar gram altın almanızda fayda var bilezik bozulunca değer kaybediyor. Bankaların altın hesapları oluyor bankanıza parayı attıktan sonra oradan gram altın alabilirsiniz. Ama bakanın makasına yani alış satış fiyatına dikkat edin. Pahalı satıp ucuz alabilir makası çok olmasın. Herkese bereketli bol birikimler
Aynen canim bu ara cok yuksek tl de kalmak mantikli
Banka uzerinden altin alim satim isinde zarar edecegimi dusundum en iyisi elden almak
Bi dusse bnde gram alcam ama... :KK12:

Aynen canim bu ara cok yuksek tl de kalmak mantikli
Banka uzerinden altin alim satim isinde zarar edecegimi dusundum en iyisi elden almak
Bi dusse bnde gram alcam ama... :KK12:
Kuyumcu daha çok makas uyguluyor aslında :) koyacağın Bankanın alış satış rakamlarına dikkat edersen zarar etmezsin. Bozdururkende internet üzerinden hemen bozduracağından gördüğün rakamda bozdurur karını en yüksekten alırsın. Fiziki altını kuyumcuya götürene kadar o sıra düşebilir kar dan zarar etmiş olabilirsin. Birde fiziki altını evde saklama mevzusu var ki o en çok geren kısmı beni :)

Evet ya ev fiyatları cokk uçmuş Rabbim yardimci olsun ins koralarda yüksek şükür bizim bir evimiz var küçük şirin ins Rabbim herkese nasip etsin kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum ya dört kilo vermem lazim iki ay içinde yapabilirmiyim açaba

Evet ya ev fiyatları cokk uçmuş Rabbim yardimci olsun ins koralarda yüksek şükür bizim bir evimiz var küçük şirin ins Rabbim herkese nasip etsin kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum ya dört kilo vermem lazim iki ay içinde yapabilirmiyim açaba
yaparsın canım dıkkat et ekmege bol su iç
bnde tam tersi alamıyom cok zayıfım .:KK12:

X