birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Marul 3,5 demişsin ya o fiyatta olunca alma bence. Onun yerine yeşillik al. Havuç turp falan al daha uyguna gelir. Ben pahalı ise almıyorum. Altı üstü salata malzemesi. Hem bak ne diyecem. Ben çoğu defa salata yerine yemeklerin yanına yogurt ve tursu çıkarıyorum. O zaman salata aranmiyor. Hem daha pratik.

Canım ben yazın 2 tl ye bir sürü biber almıştım. Onlarla tursu yaptım. Bütün kış para vermedim tursu ya. Hala da var. Yaz sonu gibi burada tursularimizi beraber yaparız. Tavsiye ederim.
Ne guzel bnde bu yaz tursu kurcam. Dedigin gibi yemegin yanina salata olmadiginda yogurt, tursu veya piyaz yapiyom iyi oluyo gercekten

Ben de bugun hiç para harcamadim . hava soguktu dışarıya cikmadim . 60 tl param var cumartesiye kadar alacak acil bi şey yok. Bi tek bez yetismesse bez alirim.inş olmaSa kumbaraya atcm

ama ama ama sağlık konusunu ne yapacağız bir yudum mutluluk ? marul candır yani. turşu da bağırsak dezenfektanı ancak özellikle çocukların her akşam tüketmesi doğru değil. yoğun tuzdan dolayı böbrekleri yorar. yoğurt ve yeşillikli salata her akşam tüketilmeli.

Merhaba hanimlar
Kasaptan yarim kilo kiyma,
Bimden muz, yufka, peynir, cikolata
Manavdan elma, ispanak
Firindan 1 ekmek

Aldik yine parayi baydikkk

Toplam : 60 tl pufffff uctu gittiii

Hersey cok pahali burdaaaaa

Çocuklar tursu yemiyor yoğurt yiyorlar. Salata ile araları yok. Yapsam da yiyen yok yani. Kuzum ben 38 yaşındayım. Beni çocuk mu sandiniz? Siz daha evli ve cocuk sahibi degilsiniz. Bazi seyleri yasamadan bilemezsiniz. Soylediklerinizle ezbere konusmus oluyorsunuz. Hem anne hem babayım ben. Evlatlarimin sağlığını herseyden üstün tutarım herkesten çok düşünürüm. Ben henüz çocuk sahibi olmayan bir çifte fikir olsun diye iyiniyetle söyledim sadece...

Merhaba hanimlar
Kasaptan yarim kilo kiyma,
Bimden muz, yufka, peynir, cikolata
Manavdan elma, ispanak
Firindan 1 ekmek

Aldik yine parayi baydikkk

Toplam : 60 tl pufffff uctu gittiii

Hersey cok pahali burdaaaaa
Gereksiz bir şey yok gibi canım. İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz. Yeter ki israf etmeyelim.

[Q"bir yudum mutluluk, post: 45450yanimber: 736568"]Gereksiz bir şey yok gibi canım. İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz. Yeter ki israf etmeyelim.[/QUOTE]
Evt canim gereksiz bisey yok ama ilcede oturyorum bulundugum yerde hersey pahali malesef
7 tane elmaya 6.5 tl verdim icin yaniyo

[Q"bir yudum mutluluk, post: 45450yanimber: 736568"]Gereksiz bir şey yok gibi canım. İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz. Yeter ki israf etmeyelim.
Evt canim gereksiz bisey yok ama ilcede oturyorum bulundugum yerde hersey pahali malesef
7 tane elmaya 6.5 tl verdim icin yaniyo [/QUOTE]
Gerçekten çok pahalı yaa...açıkçası çok şaşırdım...bizim burasiyla sizin orası çok fark ediyor demek ki...

7 tane elmaya 6.5 tl verdim icin yaniyo
Gerçekten çok pahalı yaa...açıkçası çok şaşırdım...bizim burasiyla sizin orası çok fark ediyor demek ki...[/QUOTE]
Aynen canim cok fark var

elbette size anneliği öğretecek değilim. sizi yorumlarınızdan tanıyorum ve kendime örnek alıyorum. iki oğlunuzu tek başınıza büyüttüğünüzü de biliyor ve sizi takdir ediyorum. belki başkaları da okur diye yazdım o mesajı. spor yaptığım için beslenmeme özellikle dikkat ediyorum. ezbere konuşmak değil yani. siz de salatayı tercih edin. tuz gerçekten böbrekleri çok yoruyor. yoksa anneliği size öğretmek ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…