Ben kagit,bozuk hangisi denk gelirse atiyorum hergun atamiyorum .Bozuk olarak 1 tl ve 50 kurus atiyorum.5,10 ,25 kuruslarlada ekmek aliyorumSabah kahvaltı için 1 TL harcadım ofiste pasta alıncaktı 1 TL oraya verdim bakkala 10 TL verdim hiç bozuk olmadığı için bugün kumbaraya para atmıyorum.. Siz kumbaraya para atma işini nasıl yapıyorsunuz hergün çantada kalan bozukları mı atıyosunuz yoksa başka paralar da atıyo musunuz
Genelde gün sonunda cüzdanda kalan en küçük para birimini atıyorum kağıt ya da metal farketmiyor, o gün gereksiz harcamam olduysa ceza olarak harcadığım kadar atıyorum. Çoğu zaman para bozup da gereksiz harcamamak için haftalık yol parasını falan kumbaradan bozuyorum böylece para tümletme sıkıntım daha az oluyor. Geçen dışarı çıktık yol parası veririz diye tüm bozuklukları aldım dükkanda ablama bozuk para verirken kız paraları tümleteyim dedi bu dertten de kurtulmuş oldumSiz kumbaraya para atma işini nasıl yapıyorsunuz hergün çantada kalan bozukları mı atıyosunuz yoksa başka paralar da atıyo musunuz
SüperGenelde gün sonunda cüzdanda kalan en küçük para birimini atıyorum kağıt ya da metal farketmiyor, o gün gereksiz harcamam olduysa ceza olarak harcadığım kadar atıyorum. Çoğu zaman para bozup da gereksiz harcamamak için haftalık yol parasını falan kumbaradan bozuyorum böylece para tümletme sıkıntım daha az oluyor. Geçen dışarı çıktık yol parası veririz diye tüm bozuklukları aldım dükkanda ablama bozuk para verirken kız paraları tümleteyim dedi bu dertten de kurtulmuş oldum
Bu gün de dışarı çıkmadım 0 harcama. Sabah ablamdan 10 tl aldım doğru kumbaraya. Evdekileri haraca bağladım
Bugun yesil sogan,ekmek,yogurt aldim. 7 tl. harcadim.
Aslinda ben almadim esime aldirdim. Yesil kisimlari buzusmus cok taze olmadigindan adam 2 tl ye vermis.Yeşil soğanın demeti 4 idi bu hafta
evde iki kumbara var , biri birlik , diğeri karışık küçük paralar .. küçükleri işyerinde bi arkadaşım alıyor , kardeş sayısı çok ve memlekete gömderiyor harçlık yapsınlar diye kuruşları öyle bütünleştiryorumSabah kahvaltı için 1 TL harcadım ofiste pasta alıncaktı 1 TL oraya verdim bakkala 10 TL verdim hiç bozuk olmadığı için bugün kumbaraya para atmıyorum.. Siz kumbaraya para atma işini nasıl yapıyorsunuz hergün çantada kalan bozukları mı atıyosunuz yoksa başka paralar da atıyo musunuz
Kışın yaz sebze ve meyvesi alınmaz. Hem pahali hemde hormonu olurYeşil soğanın demeti 4 idi bu hafta
Ev kredisi odemekde birikim canim yinede azda olsa kumbarana biseyler atmaya calis.Kızlar sayfanızı takip ediyorum ama yazamıyorum çalıştığım için işler yoğun. Hayranım sizlere sizleri görünce hevesleniyorum ama borcumuz çok olunca biriktirmenin bir mantığı yok diye düşünüyorum kart faizi ödüyorum bu sefer.Ev almıştık ikimizde kredi çektik artı salon takımı aldım onun taksiti kızım bakıcıda aylık bin lira ortalama onun masrafı kalanıda boğaz tokluğuna.Eşim biraz savurgan ve ailesine düşkün onlara birşeyler alıyor.
Iyi yapmissin canim keske bende daha sevgiliyken birikim yaptirsaymisim hep bos yere harcamis paralarini ne kadar erken o kadar iyi...Selam kızlar bu sıralar hiç para biriktiremedim ablam borç istedi ona gönderdim babamın KK asgarisini ödedim bana kaldı 20 lira bu ay için ayırdığım birikim param da gitti bakalım nişanlım maaş alınca onu zorlucam bu ay onun hesabına birikim yapcam anlaşılan onun parasını da biriktirmeye başladım cebren ve hile ile