Aynen sigarayi biraktirdim sira sekerde onuda biraktiririm yakindaŞeker cok cok cok zararli resmen zehir keske esin de yemese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sigarayi biraktirdim sira sekerde onuda biraktiririm yakindaŞeker cok cok cok zararli resmen zehir keske esin de yemese.
Biraktir valla cok iyi edersinAynen sigarayi biraktirdim sira sekerde onuda biraktiririm yakinda
@yagmur559 ben de limon ve portakalları buzluğa koyuyorum. Çıkarıp 10 dk kadar bekletip rondodan geçiriyorum. Üzerine su ekleyerek sıkıyorum. Şeker ve Şimon tuzu ekliyorum. 3.5 litre filan çıkıyor. Oğlum 2 güne kalmadan bitiriyor.
Şekeri hayatinizdan cikarsan yagmurcum
Biz şeker yemiyoruz hiç
Ben bile alistim sekersiz cay hayatta icemezdim
Eşim doktor oldugu icin sekerden zaten uzak duruyordu.
Tatli yemiyoruzHamurişlerini pekmezle mi tatlandırıyorsunuz ?
3 portakal ve 2 limonu buzluğa atıyorum. Yapacağım zaman çıkarıyorum. 10 dk sonra kesiyorum kabuklarıyla beraber . Rondodan geçiriyorum. İliştire ya da süzgece koyup altına bi leğen koyuyorum. Üzerine 3 litre suyu yavaş yavaş koyarak portakal ve limonları sıkıyorum.Belli bir ölçün var mı ?
Portakal ve limonları bütün mü koyuyorsun?
Kv den Rize den mi geldi ?Memleketten kv geldi dun
Gelirken tereyag , lahana, mandalina, kivircik, fındik getirmis sagolsun
Bugun de ben cocuga bakarim hadi siz biraz dolasin dedi
Bizde esimle sinemaya gittik
24 tl sinema bileti harcamamiz oldu
5 tl de kumbaraya gitti
Ne iyi kaynanan varmışMemleketten kv geldi dun
Gelirken tereyag , lahana, mandalina, kivircik, fındik getirmis sagolsun
Bugun de ben cocuga bakarim hadi siz biraz dolasin dedi
Bizde esimle sinemaya gittik
24 tl sinema bileti harcamamiz oldu
5 tl de kumbaraya gitti
Yok canim sakarya danKv den Rize den mi geldi ?
Iyidir Allah razı olsunNe iyi kaynanan varmış
Benim kağıt attığımda oluyor. :)Sabah kahvaltı için 1 TL harcadım ofiste pasta alıncaktı 1 TL oraya verdim bakkala 10 TL verdim hiç bozuk olmadığı için bugün kumbaraya para atmıyorum.. Siz kumbaraya para atma işini nasıl yapıyorsunuz hergün çantada kalan bozukları mı atıyosunuz yoksa başka paralar da atıyo musunuz