- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Bende dayanıcam inşallah.. Hep bişey oldu erkenden patlatmak zorunda kaldım. Bu swferkini elimden geldiğince hem hızlı doldurmak istiyorum aslında. Ama bakalım 1 yıllık sözümde durabilecek miyimHayirli olsun canim bir yil bekleyebilirsen cok iyi. Ben daha dolmadigi halde (heralde 2 ay oldu) kendimi zor tutuyorum ama soz verdim kendime dolmadan acmicam
denedim ama çevremyokhiçAklıma avon geldi... Üniversite ortamında iyi döner... Birde herkes bakmak istiyor. Oyle bişey düşünebilirsin. Ek gelir gibi
Iyi dusunmussun canim yavas yavas birikmesi daha iyiselam kızlar
bende yıl bitmeden büyük bir kumbara almayı düşünüyorum
kurban bayramına kadar para biriktirip eksik kalırsa üzerini tamamlayıp kurbanımızı keseriz Allah kabul ederse
geçen sene de öyle yapmıştık
Kac haftadir limonlar dolapta duruyordu onları sıkıp buzluga attım.
Yazın limonata yapıyorum pratik oluyor ..
Evet canim sende bildirim yapmistin 1 gr.altin diye ekleme varsa yazabilirim@yagmur559 gecen ayın bırıkımlerını yazdık mı canım ben bayadır gırmıyorum dA
Şekeri hayatinizdan cikarsan yagmurcumMarketteki herseyden stok yapmak istiyorum bir yandan da bu ay odememiz var para harcamak istemiyorum
Ozellikle seker fiyati cok artiyor sekerde cok kullaniliyor kahvaltilarda, keklerde..
Deterjan,pecete, bulgur,makarna stogum var.Bakalim belki sekerde alirim ..
Bugun patatesli nohut yemegi yaptim.
Kumbise 10 tl.attim.
0 harcama
Ben cay icmiyorum bitki cayi icerim onada seker atmam canim ama malesef esim cay kahve cok icer onun icin aliyorum arada bir kek falan yaparsam diyeŞekeri hayatinizdan cikarsan yagmurcum
Biz şeker yemiyoruz hiç
Ben bile alistim sekersiz cay hayatta icemezdim
Eşim doktor oldugu icin sekerden zaten uzak duruyordu.
Şeker cok cok cok zararli resmen zehir keske esin de yemese.Ben cay icmiyorum bitki cayi icerim onada seker atmam canim ama malesef esim cay kahve cok icer onun icin aliyorum arada bir kek falan yaparsam diye
Siz cok iyi yapiyorsunuz kullanmamakla