Yanlis kalmis aklimdaYok canım kasa değil. Hesap açıcam.
Olsun canim benimde malesef yok insallah diger ayahayırr ekimde hiç birikimim yoookk
Aynen canim geldiler uzun zamandir gelmiyorlardi bizim icinde degisiklik oldu yarin ogleden sonrada yola cikacaklarmis kizlarinada ugrayacaklar. Birazda meyve getirmisler cok iyi oldu@yagmur559 nerelerdesin
Geldi mi kayinvalidenler
Bensendetutuklukaldim canim yanlis hatırlamıyorsam banka kasasi soracaktin
Ne yaptin sordun mu
Dikkat ediyorum kumbaraya cok istikrarli para atiyosun canim bu cok guzel para harcasanda ceza olarak para atiyosun masallah bende oyle olmak istiyorum .Ekim ayında 3 çeyrek aldım.
Kumbaramda 150 tl civarında bir para var, ayın 1'ine kadar topladığımla 1 çeyrek daha alırım muhtemelen, gerçek birikim o zaman çıkar ortaya.
15 kasıma kadar elimde 700 tl var, bunun içinden kendi evimin faturaları ödenecek, telefon, internet ve elektrik toplam 120 tl civarında olur diye tahmin ediyorum. Ailemin faturalarını da ödedim. 130 tl tuttu(Bu arada Eylül ayından kalan 500 tlyi harcamadım duruyor . Ne olur ne olmaz parası. Sürpriz harcama çıkarsa birikime dokunmadan harcamak için olduğu gibi tutacağım bir süre daha) Onun dışında dışarı çıkmadığım için harcamam da yok. Kumbaraya 5 tl daha attım.
EKİM AYI BİRİKİMİMİZZZZZZ :
Amelia2 : 7 dolar
Papatya : 2 gr.altin + 100 euro + 600 tl.
Pinarzengin34 : 1 ceyrek
Mavi_patikli : 1.000 tl + 1 tam altin
Segazel : 3 ceyrek +
Masallah kizlarrrrr ayni tempoda devammmm
Ah canim ya cok sevindimmmm :) hayirli olsun Allah bebeginide saglikla aldiginiz evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah olmayan herkesede nasip etsinKızlar beni hatırlar mısınız bilmem baya bi süre giremedim ama çok ilginç bi olay yaşadım
Bu birikim olayında eşim hırslı olduğumu görünce ayda 1000 tl kadar kenara atabildim bi kaç ay, şok oldu adam tabi sen hazır böyleyken eve girelim dediŞimdi daha 1 sene olmadı evleneli hem evimiz oldu hem de bebek haberi geldi @yagmur559 teşekkürler
Merak ettim sen noye sürekli banlaniyorsun; )Banlarim kalktikca burdayim
Benim birikim iyi gidiyor kizlar sukur
Evde kullanilmayan kondisyon bisikletimi sattim 200 liraya
Bi de yaptigim biber tursusunu sattim ..
Gecen ay 460 ti birikim
Bu ay sattiklarimla beraber 1200 lira olmus toplam
Henuz altin falan almadim yuksek cunku
Bakalim ne yapicam
Kızlar beni hatırlar mısınız bilmem baya bi süre giremedim ama çok ilginç bi olay yaşadım
Bu birikim olayında eşim hırslı olduğumu görünce ayda 1000 tl kadar kenara atabildim bi kaç ay, şok oldu adam tabi sen hazır böyleyken eve girelim dediŞimdi daha 1 sene olmadı evleneli hem evimiz oldu hem de bebek haberi geldi @yagmur559 teşekkürler
Hayırlı olsun hem bebeğiniz hem eviniz ..
Çalışıyor musunuz