birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Iyi akşamlar hanimlar
Bugun 1 tl harcadim
Dun de 5 tl harcadim
Bugun pazar var ama gitmeyecegim
Yarin kardesim askerden izine geliyor anneme gidicem
Bir iki gun kalirim o yuzden pazara ugramadim
Kumbaraya da para atamadim

Dikkat ediyorum kumbaraya cok istikrarli para atiyosun canim bu cok guzel para harcasanda ceza olarak para atiyosun masallah bende oyle olmak istiyorum .
Bu arada birikimine 3 ceyrek yazdim simdilik degisiklik olursa ekleme yaparim

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmem baya bi süre giremedim ama çok ilginç bi olay yaşadım
Bu birikim olayında eşim hırslı olduğumu görünce ayda 1000 tl kadar kenara atabildim bi kaç ay, şok oldu adam tabi sen hazır böyleyken eve girelim dedi Şimdi daha 1 sene olmadı evleneli hem evimiz oldu hem de bebek haberi geldi @yagmur559 teşekkürler

Ah canim ya cok sevindimmmm :) hayirli olsun Allah bebeginide saglikla aldiginiz evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah olmayan herkesede nasip etsin
Birikime devam et ama
Masallahimi unutmiyimm masallahhhh

Merak ettim sen noye sürekli banlaniyorsun; )

Merhaba kızlar. Ben çok fazla yazamıyorum bu ara. Hem bebis hem ev işleri derken çok vaktim olmadı. Ara ara bakabiliyorum. Benim bu ay çok masraflı geçti param suyunu çekmek üzere. Bu gidişle bu ay kenara bişey atamicam. Ekim bu kadar yetti birazda Kasım i görelim

Dışarı çıkmadım 0 harcama.
Mutfak tezgahında sahibi olmayan 3 tl vardı attım kumbaraya, cüzdandan da 10 tl attım.

Hayırlı olsun hem bebeğiniz hem eviniz ..
Çalışıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…