birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Kızz o bdv ye bir gün girmesen ölcrn mi

Bu kullanılmayanları nasıl satıyosun bacım, evde tutmak istemediğim bir dünya kitap ve ıvır zıvır var nasıl elden çıkarabilirim?

Ablamdan 10 tl aldım attım kumbarayaKardeş dediğin abla sömürgecidir nihayetinde
Şampuan, diş fırçası lazımdı onları da babama sipariş ettim. Babamın işyerinden verilen bi market çeki vardı 400 tl civarı, ne zamandır evde bekliyordu, onunla alışverişe yolladım, yağ, şeker, deterjan gibi uzun süre bozulmadan kullanılacak şeyleri alacak. tabi benim malzemeler de buradan alınacakBen de dışarı çıkmamış olduğum için para harcamadan kumbaramı doyurcam

Bakma bende abimle babamı çok sömürüyorum. bozuk paraları hiç sevmezler ceplerinde ağırlık yapıyo diye. Bende hemen "bozuk para kabul edilir" diyorum veriyorlar. Ağız laf yapıcak ya

Bu kullanılmayanları nasıl satıyosun bacım, evde tutmak istemediğim bir dünya kitap ve ıvır zıvır var nasıl elden çıkarabilirim?

Canim her ilin satıs yerleri var facebookta
Atıyorum istanbul ikinci el
Bursa gitti gidiyor gibi
Oralar koyuyorum
Kitap falan değil
Daha çok elektronik
Tel ,tv o tür şeyler satılıyor

Kizlar cahilligime verin bu 5 litrelik siseleri doldurunca ne yapiyorsunuz buralari okudum ama göremedim ya

5 lik şişem var iki tane
Biri bozuk
Biri kagit
Bozukluklar çok olunca bim e gidip butunletiyorum
Onlarda memnun oluyo
Benim de işime geliyo
Geçen 250 lira bütünlettim
Kağıtların yanına koydum
Sonra evde durmasindan rahatsız oldum
Götürdüm bankaya yatırdim
Kafam rahat

Dolduran istedigi gibi yatirimini yapiyor canim tercih meselesi aslinda

Sagolun kızlar

Dün 0 harcama ile kapandı, bugün de aynısı olacak. 5 tl cüzdandan 10 tl ablamdan kumbaraya gitti,
Ablam dışarı çıkalım dedi, saçıma maske yaptım bu gün çıkma işi yattı böylece
Ne kadar az çıksam kar benim için:))
Kumbaraya peşin 5 tl attım. Bu harcamadan para atma olayı kendimi kandırmak mı oluyor acaba?

Bugün disarı ciktim 3 liraya salatalik aldim
Kvdem ceviz fıstık çökelek göndermiş memleketten
Kumbaraya 6 lira attim biraz da bozukluk
Ne için para biriktiriyorum aslinda bilmiyorum sadece arkamda param olsun istiyorum para bana güç veriyor kimseye minnet etmeden yaşamak güzel

Yine mi ban:))

Iyi geceler hatunlar
Bugunu 0 harcamayla kapatacakken canim cigkofte cekti gece gece
Ona verdik 14 tl
1 tl de kumbise
Kayinvalidem koyden
Kestane elma kara lahana taze fasulye
Koy biberi ve bal gondermis
Sagolsun
Bunlarda birikim sayilir

E yani başka birine minnet edeceğine kendi yaşında kavrulursun canım... O kadar kredi kartı borcu olan kredi çekip borcu olan insan var. Ve nasıl ödeyeceğim derdindeler. Hep hesapsız harcamalar. Bizimde belki bir gün hesapsız harcamamız olur ama bunlar gibi olmayız en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…