- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Bu kız hiç rahat durmuyorYine mi ban:))
Bu kız hiç rahat durmuyor
Bu kız hiç rahat durmuyor
Bu defa neden aldılar demicem
İnşallah tez salarlar
Aynen canım anlatmistim ya sanaE yani başka birine minnet edeceğine kendi yaşında kavrulursun canım... O kadar kredi kartı borcu olan kredi çekip borcu olan insan var. Ve nasıl ödeyeceğim derdindeler. Hep hesapsız harcamalar. Bizimde belki bir gün hesapsız harcamamız olur ama bunlar gibi olmayız en azından :)
ek gelir gibi şeyler araştırmaya başladım internetten para kazanma katalog işleri vs
ev de yapabileceğim yada sizin yaptığınız oldu mu hiç fikirlerinize ihtiyacım var
selam kızlar nasıl gidiyo birikimler ben hiç kumbarama bişeyler atamıyorum
lazere başladım bide bırakın birikim yapmayı para yetmiyor
ek gelir gibi şeyler araştırmaya başladım internetten para kazanma katalog işleri vs
ev de yapabileceğim yada sizin yaptığınız oldu mu hiç fikirlerinize ihtiyacım var
Kardeşim oriflame yapıyor bayanlar kazancı da iyi aşamaları var ilerleyince maaş bile veriyorlar yükseldikçe maaşın artıyor ayrıca ürünleri satarken de kar ediyorsunuz bilgi almak isteyen olursa özelden yazabilirEn popüleri katalog işler canım. Katalog işinde de başı avon amwaygibi kozmetik markaları çekiyor. Pierre cardin'inde katalogları var
Avon ve amwayde de aynı canım... Şimdi amway avon ce oriflame en ünlüleri... Farmasi biobellinda vb vb daha bir sürü marka var. Hepsinde aynı sistem var. :) bende amway'e üyeyim. :)Kardeşim oriflame yapıyor bayanlar kazancı da iyi aşamaları var ilerleyince maaş bile veriyorlar yükseldikçe maaşın artıyor ayrıca ürünleri satarken de kar ediyorsunuz bilgi almak isteyen olursa özelden yazabilir
Ekliyorum canim bereketli olsun bu kis bizimde harcamamiz cok olacak ama oldugu kadar artik..@yagmur559 ekim ayı için sadece 7 dolar aldım cunku kredı kartı odemelerımızı daha yapmadık bende sırf bırıkım ıcın bozukluklarla diyim 7 dolar alabıldım bıde bu ara bıraz acılacagız