birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Iyi akşamlar hanimlar
Bugun 1 tl harcadim
Dun de 5 tl harcadim
Bugun pazar var ama gitmeyecegim
Yarin kardesim askerden izine geliyor anneme gidicem
Bir iki gun kalirim o yuzden pazara ugramadim
Kumbaraya da para atamadim

Ekim ayında 3 çeyrek aldım.
Kumbaramda 150 tl civarında bir para var, ayın 1'ine kadar topladığımla 1 çeyrek daha alırım muhtemelen, gerçek birikim o zaman çıkar ortaya.

15 kasıma kadar elimde 700 tl var, bunun içinden kendi evimin faturaları ödenecek, telefon, internet ve elektrik toplam 120 tl civarında olur diye tahmin ediyorum. Ailemin faturalarını da ödedim. 130 tl tuttu(Bu arada Eylül ayından kalan 500 tlyi harcamadım duruyor . Ne olur ne olmaz parası. Sürpriz harcama çıkarsa birikime dokunmadan harcamak için olduğu gibi tutacağım bir süre daha) Onun dışında dışarı çıkmadığım için harcamam da yok. Kumbaraya 5 tl daha attım.
Dikkat ediyorum kumbaraya cok istikrarli para atiyosun canim bu cok guzel para harcasanda ceza olarak para atiyosun masallah bende oyle olmak istiyorum .
Bu arada birikimine 3 ceyrek yazdim simdilik degisiklik olursa ekleme yaparim :KK56:

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmem baya bi süre giremedim ama çok ilginç bi olay yaşadım :KK70:
Bu birikim olayında eşim hırslı olduğumu görünce ayda 1000 tl kadar kenara atabildim bi kaç ay, şok oldu adam tabi sen hazır böyleyken eve girelim dedi :KK70: Şimdi daha 1 sene olmadı evleneli hem evimiz oldu hem de bebek haberi geldi :KK70: @yagmur559 teşekkürler :KK70:

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmem baya bi süre giremedim ama çok ilginç bi olay yaşadım :KK70:
Bu birikim olayında eşim hırslı olduğumu görünce ayda 1000 tl kadar kenara atabildim bi kaç ay, şok oldu adam tabi sen hazır böyleyken eve girelim dedi :KK70: Şimdi daha 1 sene olmadı evleneli hem evimiz oldu hem de bebek haberi geldi :KK70: @yagmur559 teşekkürler :KK70:
Ah canim ya cok sevindimmmm :) hayirli olsun Allah bebeginide saglikla aldiginiz evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah olmayan herkesede nasip etsin :KK68:
Birikime devam et ama :KK66:
Masallahimi unutmiyimm masallahhhh:nazar: :nazar:

Banlarim kalktikca burdayim :KK70:
Benim birikim iyi gidiyor kizlar sukur
Evde kullanilmayan kondisyon bisikletimi sattim 200 liraya :KK66:
Bi de yaptigim biber tursusunu sattim ..
Gecen ay 460 ti birikim
Bu ay sattiklarimla beraber 1200 lira olmus toplam :nazar:
Henuz altin falan almadim yuksek cunku
Bakalim ne yapicam :kahve:
Merak ettim sen noye sürekli banlaniyorsun; )

Merhaba kızlar. Ben çok fazla yazamıyorum bu ara. Hem bebis hem ev işleri derken çok vaktim olmadı. Ara ara bakabiliyorum. Benim bu ay çok masraflı geçti param suyunu çekmek üzere. Bu gidişle bu ay kenara bişey atamicam. Ekim bu kadar yetti birazda Kasım i görelim :KK66:

Hayırlı olsun hem bebeğiniz hem eviniz ..
Çalışıyor musunuz

X