Arada kaçamak yap boşver o kadarını. Bu seferde hep birikim yapıcam bişeye para harcamıcam dersek işin sonunda kendimizi harap etmiş oluruz160 lira yalan oldu bugün..75 dip boya,kesim,32 şok,34 çağrı,15 happy market..dışarı çıkmayım iyisimi ben..yada en yakın marketten alıp alacağımı ardıma bakmadan kaçayım
çağrıdan aldıklarım tamamen abur cubur..yapmazdım epeydir böyle şeyler,nooldu bugün bana..
Olan olmuş. .boşver Güle güle uzat saçini160 lira yalan oldu bugün..75 dip boya,kesim,32 şok,34 çağrı,15 happy market..dışarı çıkmayım iyisimi ben..yada en yakın marketten alıp alacağımı ardıma bakmadan kaçayım
çağrıdan aldıklarım tamamen abur cubur..yapmazdım epeydir böyle şeyler,nooldu bugün bana..
Tamamen kendi maddi durumuna göre hareket et 12 gram suan oldukça maliyetli fazlasıyla yeteryani sanırım 12 gr takacağım ben de ..
bebek öncesi hazırlıklar fazlasıylsa masraf olacağı için çok fazla gr alamayacağım ki o takmamıştı bile
bize :)
Evet Can'ım kararımız o yönde olduTamamen kendi maddi durumuna göre hareket et 12 gram suan oldukça maliyetli fazlasıyla yeter
tahmini bir rakamın varsa onu söylersin canım sende :)Kenardaki tek altın birikimim bir tane ceyrekti bugün de bebek görmeye gidecektik annem para verdi çeyrek alalım diye bende almak istemedim evdekini verelim dedim annemde bu yüzden 200 TL bana verdi hatta 20 lira zarardamiyim şimdi ben diye sorducebimde sadece 7 lira param kalmıştı bu yüzden 20 TLDE bana verdi bende o 7 TLyi ve annemin verdiği 200ü hemen kumbaraya attım okulda da 7.5 TL harcadım ben bu sıralar elime geçeni kumbaraya atıyorum açılmayan kumbara birde ay sonu nasıl hesap vercem bakalım
yesa
Olan olmuş. .boşver Güle güle uzat saçini
55 tl Bim 49 tl happy market mama aldım.....dün de 80 tl alisveris benden hicbise olmaz
Migros çok pahalı olmazgünaydın kızlar
sabah bankadan 100 tl çektim. bakalım kaç gün idare edecek.
markete gitmek gerek. süt bile yok evde. o derece yani.
akşam üstü a101 den bulabildiğimi alırım. gerisi migrostan artık
Migros çok pahalı olmazsana yakın ve ucuz daha iyi bir market bulmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?