BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

cnm bu daha ılk ayım :) ay sonunda almayı planlıyorum ellımde ne kalırsa

Kızlarrr günaydınnn ,

Cuma günü markete gittim alış veriş yaptım 92tl tuttu: un,maya, dereotu,maydanoz, yufka, konserve turşu, konserve mısır vs. ikram da lazım olacak bir sürü ıvır zıvır unuttum şimdi :)

Cumartesi de 15 tl harcadım çocuklar için meyve suyu, su ve çeşitli içecekler için.

Gün param da geldi 900 tl Bugün ya da yarın üzerine katıp 500$ almak istiyorum bakalım :) Pazar günü 35 tl harcadım arkadaşımın bebeğine hediye aldım, sanırım bu kadar.

Bol birikimli günler diliyorum

YENİLER LİSTEYE 31 MARTTAMI EKLENCEK ACABA. YOKSABENİ EKLEMEDİNİZMİ . EŞİMİN BABASI BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ MARDİNDEYDİK DÜZENLİ YAZAMADIM . ÖLÜM RİSKİ VARDI BÜGÜN İYİ HABERİNİ ALDIK RİSK AZALMİŞ AMA FELÇ KALMA RİSKİ VARMİŞİNŞ SAĞSAĞLIM KALKAR AYAĞA. ÇOK ÜZÜLÜYORUZ AMA ÖLENLE ÖLÜNMÜYO M GERÇEKTEN .DÖNMEK ZORUNDA KALDIK İŞLER ÇOK AKSADI , ÇOCUKLAR OKULUNDAN KALDI. DÖNDÜK AMA AKLIM DA HALA ONLARDA BENCİLLİKMİ YAPTİM SİZCE KENDİME KIZIYORYM BAZEN NİYE BUKADAR DÜNYAYA BAĞLİYİM DİYE ÖLÜM HİSSİ BAMBAŞKA BİŞİ YAKINIMIN ÖLECEĞİ HİSSİ HERŞEYİN NE KADAR BOŞ OLDUĞUNU ÇOK DAHA İYİ ANLIYORSUN BOŞA HARCADIĞIM O PARALARIN HESABINI NASIL VERCEM ALLAHA OYSAKİ Bİ FAKİRE PARA VERSİM 5 TL ÇOK GELİR GÖZÜME

çok çok geçmiş olsun...
ben de artık boşa harcadığım özellikle de eşyaya verdiğim paralara acıyorum...
paramı sadece ailemin ve oğlumun kişisel gelişimi ve anı birikimi üzerine yoğunlaştırmak istiyorum.

Ankara da kar yağıyor ara ara bugün. .hava çok soğuk. .nevruzdan sonra bahar gelmiyormuydu?kandırdılar mı bizi?

Çok geçmiş olsun canim

Sen eklisin zaten

31 Mart günu de birikimleri bildirim yapıp yine ilk mesaja ekleyecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…