BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

canım ama sen de hediye aldın ee o da gerekli o yüzden sıkıntı olmaz bence :)
Sorma canım. Bide eşim ve abimin doğum gunlerinin aynı güne denk.gelmesi fena oldu :) e ayiramam da ikisi de canım üzülürüm yoksa ikisine de aynı meblağ larda aldım :) kutlamaya da evde yapcam ikisine de aynı pastayı alırım. Ordan kar ederim artık :))

ben de aranıza yeni katıldığım için benim de hedefim yazmıyor listede.
hesabımda zor günler için, ne bileyim hastalık olur sağlık olur 10 bin tl olması.
ve sonra da gezmek, harcamak ve anı biriktirmek...

ben de aranıza yeni katıldığım için benim de hedefim yazmıyor listede.
hesabımda zor günler için, ne bileyim hastalık olur sağlık olur 10 bin tl olması.
ve sonra da gezmek, harcamak ve anı biriktirmek...

Yok canım. Senin adın var listede bir önceki sayfada da tekrar yayinladim eklisin

Merhaba arkadaşlar, sevgili yesa ben de BES için yatırdığımız parayı birikim olarak belirteyim o zaman, 550 tl. Bir süre başka bir birikim olmayacak çünkü

tamam canım ayın 31inde tekrar yazarsın değil mi:) tek tek eklemem çok zor olacak hep birlikte ayın 31inde yazalım :)

arkadaşlar benide alın listeye ben yine yapamadımm çok harcadımhemmde çok ve gereksiz şeylere ben evimi kurtaramıycam galuba böyle giderse ama busefer gerçekten kararlıyım destek istiyorum kızlar ne yapıyım 350 lira 1 haftada tasarruf etmiştim oysaki 2 gündede harcadımbiriktirdiğim para elimin altında olmamalı acaba diyorum emin oto dan araba mı alsam taksitle yatırım amaçlı sonrasatarım. eminoto hakkın da bilgisi olan varmı. evimi kurtarmam lazım yoksa başkasına satcak

altın her ne kadar yüksekde olsa eger elinizde nakit tutamıyorsanız altına yada dövize yatırmakda fayda var. araba hakkında ne yazıkkı yorum yapamıyorum çünkü bilgim yok

Araba durduğu yerde para yiyen birşey. Nakit tutamıyorsanız altın veya döviz yapın

yesa birikimci hatunlar topiğinin ilk mesajında çok güzel bir tablo var, ama sadece 1 ay yapılmış sanırım sende ona benzer bir şey yapsan çok güzel olur bence

önerileriniziçin sağulun arkadaşlar .pekibankada faizsiznasıl bi yatırım yapabilirim hem paramın değeri azalmasın hemde faiz olmasın. altın hesabi nasıl bişey .

350tl i 2 günde nereye harcadın. buradan yola çıkabilirsin aslında.
çok para harcamak kesinlikle psikolojik.
kendimden biliyorum. bilinç altında birşeylerin eksikliği nedeniyle insan gerekli gereksiz herşeye para veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…