- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Çok teşekkür ederim...Aynen canım
Günlük harcamalar
Aylık birikimleri yazıyoruz
Normalde her ayın son gün bildirim ancak 15 inde bildiren arkadaşlar da beni etiketleyip yazınca ilk mesaja dahil ediyorum :)
Merhaba hanimlar
Bugunku harcamam 0
Doğru duzgun yazan yok bu aralar hem. :) bir yazdığımız yere başka yazmıyoruz. :)Ben de gelsem olur mu aranıza
Tanıdıklar var burada...
Bildirim mi yapacağız
Topik sessiz mi yaniDoğru duzgun yazan yok bu aralar hem. :) bir yazdığımız yere başka yazmıyoruz. :)
yani bu aralar biraz sessiz :)Topik sessiz mi yani
Olsun biz hareketlendiririz
daha bugun aldım bir 10 dolar... öğrenci olunca az oluyor. :) olsun bunu yapamayan da var :)Aynenn kızlar bir kaç gündür sessiz topik hemen canlandıralım
Dolar düşük bu aralar tam almalık :)
kredi kartının ucu bir kaçtı mı zaten biraz zor toparlanıyor. benim babamda senelerdir kullanır hatta bu sene kredi kartının limiti 7 binlerde galiba. yıllardır 400 lirayı geçmez ekstreler. benim aldığım maaş belli diyor ona göre harcama yapıyor. sadece taksit yapılacak şeylerde kullanıyor.Bu aralar pek döviz almıyorum
İçinde yaklaşık 2 bin liralık taksit olan kartımızı kullanmamaya nakit harcamaya geçmeye çalışıyoruz.
Bereketli olsun üstelik öğrencisin... Maşallahdaha bugun aldım bir 10 dolar... öğrenci olunca az oluyor. :) olsun bunu yapamayan da var :)
Ödeme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz aslında ama ben kartın çok gelmesinden rahatsız oluyorum.kredi kartının ucu bir kaçtı mı zaten biraz zor toparlanıyor. benim babamda senelerdir kullanır hatta bu sene kredi kartının limiti 7 binlerde galiba. yıllardır 400 lirayı geçmez ekstreler. benim aldığım maaş belli diyor ona göre harcama yapıyor. sadece taksit yapılacak şeylerde kullanıyor.
Anadolu üniversitesi tarih bölümü. ama açıktan. bu sıralar iş arıyorum zaten. ismek'e başvurdum 3 bölüm için öğretmenlik yapabilmek için. bazı yerlerde de mezun olduğum (halkla ilişkiler ve tanıtım) bölümle ilgili bazı yerlere başvurdum.Bereketli olsun üstelik öğrencisin... Maşallah
Ne okuyorsun
Ödeme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz aslında ama ben kartın çok gelmesinden rahatsız oluyorum.
İçşndeki taksitlerde genel de uçak bileği taksitleri.
Arabanın kaskosu sigortası biraz kılık kıyafet çalan da var. Aslında ipi ucu kaçtı da yakalamaya çalışıyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?