• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Aynen canım

Günlük harcamalar

Aylık birikimleri yazıyoruz

Normalde her ayın son gün bildirim ancak 15 inde bildiren arkadaşlar da beni etiketleyip yazınca ilk mesaja dahil ediyorum :)
Çok teşekkür ederim...
O zaman ben de yarından itibaren yazmaya başlayayım
Bu birikim topikleri insanı acayip motive ediyor

Bu aralar pek döviz almıyorum
İçinde yaklaşık 2 bin liralık taksit olan kartımızı kullanmamaya nakit harcamaya geçmeye çalışıyoruz.
kredi kartının ucu bir kaçtı mı zaten biraz zor toparlanıyor. benim babamda senelerdir kullanır hatta bu sene kredi kartının limiti 7 binlerde galiba. yıllardır 400 lirayı geçmez ekstreler. benim aldığım maaş belli diyor ona göre harcama yapıyor. sadece taksit yapılacak şeylerde kullanıyor.

kredi kartının ucu bir kaçtı mı zaten biraz zor toparlanıyor. benim babamda senelerdir kullanır hatta bu sene kredi kartının limiti 7 binlerde galiba. yıllardır 400 lirayı geçmez ekstreler. benim aldığım maaş belli diyor ona göre harcama yapıyor. sadece taksit yapılacak şeylerde kullanıyor.
Ödeme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz aslında ama ben kartın çok gelmesinden rahatsız oluyorum.
İçşndeki taksitlerde genel de uçak bileği taksitleri.
Arabanın kaskosu sigortası biraz kılık kıyafet çalan da var. Aslında ipi ucu kaçtı da yakalamaya çalışıyoruz işte.

Bereketli olsun üstelik öğrencisin... Maşallah
Ne okuyorsun
Anadolu üniversitesi tarih bölümü. ama açıktan. bu sıralar iş arıyorum zaten. ismek'e başvurdum 3 bölüm için öğretmenlik yapabilmek için. bazı yerlerde de mezun olduğum (halkla ilişkiler ve tanıtım) bölümle ilgili bazı yerlere başvurdum.

Ödeme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz aslında ama ben kartın çok gelmesinden rahatsız oluyorum.
İçşndeki taksitlerde genel de uçak bileği taksitleri.
Arabanın kaskosu sigortası biraz kılık kıyafet çalan da var. Aslında ipi ucu kaçtı da yakalamaya çalışıyoruz işte.
:D :D 3 sene önce Kocaeli üniversitesine giderken malum öğrencilere de kredi kartı çıkartıyorlar. almadım. bazı arkadaşlarım limitlerini dolduruyorlardı nasıl ödücem diye kara kara düşünüyorlardı :D

Merhaba kızlar, bir aydan fazladır avm ye gitmediğimi farkettim. Hal böyle olunca alışverişte yapmadım tabi. Ama bazı markaların internet sitesine baktım niyeti bozacak gibi oldum ama kendimi tuttum. Kızım geldi dışarda yemek yedik. Yarın evdeyiz inşallah. Bu hafta kitap fuarı var. Kitap konusunda kendimi tutamayacağım sanırım ama abartmayacagimda okumayı bekleyen bir sürü kitap var evde. Benden haberlerde boyle:KK66:

Bugün evdeyim..markete gitsem dedim. .çocuklarla gitmek istemiyorum:KK53:
Evde güzel birseyler yapmalıyım. .oyalansinlar:KK39:

Ben de ipin ucunu kaçırdım yine yazmayı da bıraktım :( eksiden kurtulup birikim yapmayı çok istemiştim bu ay ama yine nefsime hakim olamadım.. Neyse bakalım sağlık olsun gelecek aya artık inşallah :(

Back