BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

bence birkaç yerden daha fiyat al eğer yine aynı fiyatlar çıkarsa öncelik sırasına koyun öyle yaptırın. hani ertlelerim diye düşünürsen zaten seni rahatsız eden birşeyse uygun zamanda hemen yaptırmak için uğraşırsın o sebeple erteyeceğini de zannetmem.

dogru dıyosun bakalım evın ıcınde cok rahatsız olursam degıstırırım ama bı rehavette cokebılır emın olamıyorum bugun bıraz daha moralım yerınde cok sagolun

Benim kızımın doğum günü var, birikimim oraya gidecek sanırım.. Ekonomik doğum günü önerileriniz varsa beklerim...
eger vaktınız ve gucunuz varsa herseyı kendınız yapın yada bı arkadas bı yakınınızla en ekonomıgı o olur

eger vaktınız ve gucunuz varsa herseyı kendınız yapın yada bı arkadas bı yakınınızla en ekonomıgı o olur

Ben de öyle düşünüyorum, pastayı falan kendim yapacağım, videolarını falan izledim. Yine de ekonomik şeyler. Ne bileyim şunu şurdan alırsan ucuz olur, şöyle yaparsan ekonomik olur gibi önerilere ihtiyacım var..

Teşekkür ederim, kıyafet olayımız var bir de :)

Ben kızıma ilk doğum gününde 2 tane doğum günü yapmıştım biri aile arası biri arkadaşlarla.aile arasında olana pastayı kendim yaptım malzemeleri de eminönünden aldım.gerçi internetten de bulabilirsin şeker hamuru falan.diğerine de şeker hamursuz normal pasta aldık şeker hamurlu olanla arasında 100 TL fark vardı
Birde tütü etek takımı yaptım kendim.oda en fazla 10 tl ye maloldu.diğer yiyecekler zaten her zamanki ikramlık şeyler.süsleme için balonlar doğum günü süslü falan aldım öyle çok şatafatlı falan değildi ama hepsi bir araya gelince çok güzel oldu.

Bu sene de kızım gelin elbise istiyor ben lcw den alıcam uygun birşey zaten çok giyemeyeceği bir şeye dünya paralar vermem

Meraba..ben kızıma tavşan pasta yapmıştım. .hem kolay hem güzel. .bonibon larla suslemistik..güzel olmuştu ..internette var nasıl yapılacağı. .herseyden minik minik yapın. .süslü plastik tabak ve bardak..birkaç balon güzel oluyor ..penguen dansı yapmıştık. .hoşlarina gitmişti

İnşallah güzel geçer doğumgününüz ..elbise lcw uygun fiyatlı süslü şeyler oluyor ..

Bende aranıza katılmaya karar verdim..biraz birikim yapmak lazım ..Hedef olmayınca harcaniyor maalesef..sizden güzel fikirler aliyorum

Ev kredisi ödüyoruZ. .Arabamız var çok şükür. .2 çocuk var..Biri ortaokulda diğeri seneye 1 e başlayacak. .Hedefim 12 bin falan..artık ne kadar olursa .çok abartmadan bir kenara koymak ve gezmek istiyorum..eşimle memuruz zaten senelerdir kredi oduyoruz

Hedefim aslinda seneye yaza söyle yurtdışı tatiline çıkmak. .Balkanlari ve birkaç ülkeyi gezmek..

Tamamdir canım en kisa zamanda ekliyorum listeye

Günlük harcamaları paylaşıyoruz

Mesela bugün bizim

16 tl market vardı

Ekmek peynir ivir zivir gerisi aslında :)

bugun ku harcamam 9,5 tl
eşimde bugun yemek yapmamıstım onunda canına mınnet bıseyler almıs akşam yemegıne 19,50 tl
toplamda 29 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…